50 12345
上一頁下一頁
發新話題

奶西

收藏  |  訂閱
49  19.4k

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 11:16 發表 查看引用來源
認同,聽到老婆的呻吟是會加快射啊!
但唔咪個個女人都呻吟大叫
而且掂解想男人快D射?

回覆 41# CTAN2Y33 的帖子

那是自然反應,應該不是想我們快快射呢。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 12:08 發表 查看引用來源
那是自然反應,應該不是想我們快快射呢。
有時望住你地 認住唔叫
反而激起雄心 屌得更加快射出😛

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-3-25 11:34 發表 查看引用來源
但唔咪個個女人都呻吟大叫
而且掂解想男人快D射?
大聲叫主要係因為真係好舒服, 或者環境許可可以好放縱咁搞
有時想表現自己淫蕩, 有時為o左滿足對方o既虛榮心, 好似插得自己好勁咁

係會有想男人快射o既時候不過通常唔會係插果陣囉
不過都會有例外, 更多係o係幫人含果陣
對方射得快, 某程度上表示自己搞得佢舒服, 或者佢覺得自己太正

回覆 44# 蛇貴妃 的帖子

認同師姐的說法。哪個男的不想看對手淫蕩呻吟或叫床呢

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 14:38 發表 查看引用來源
認同師姐的說法。哪個男的不想看對手淫蕩呻吟或叫床呢
係男人都想對手淫蕩呻吟,在床正所謂男人要夠鹹女人要夠姣😅😅😍😍

係係係你地o岩你地o岩 不過講叫床公平d, 男人都應該叫吓囉
尤其是俾人口舌服務到射果吓, 我o既expectation 係男伴一定要叫出聲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-26 08:08 發表 查看引用來源
係係係你地o岩你地o岩 不過講叫床公平d, 男人都應該叫吓囉
尤其是俾人口舌服務到射果吓, 我o既expectation 係男伴一定要叫出聲
如果舒服我有呻吟架🤭🤭😜😜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-26 08:08 發表 查看引用來源
嗰一下係好低沉而又長

回覆 1# wong1985916 的帖子

你老公未算好識挑逗你啊?!俾我就唔用震蛋之類.用手在外圍慢慢摸引誘妳,最後先摸中間,同時由小腿吻上去,到大腿內則,手指在陰唇外圍預告錫邊,手指不插舌尖就快到陰核,見到妳漏汁先至⋯

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆