企企身材吾錯, 吾知邊區

收藏  |  訂閱
11  9.2k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 07:50 發表 查看引用來源

阿柒要150老鷄,条女應該唔夠50,唔会喺瀨閪七。
依的咪開200,150齋屌鸡,你個分身老作五百❗

引用:
原帖由 sydney2000 於 2021-2-22 00:41 發表 查看引用來源
阿柒真身終於比人影到, 未上樓, 先摸西
人地白髮都咁有型,我半禿染黑扮青春,長者喉擒的,我上房先揸,老來起頭難,咇精快,紅门唔会,因為佢冇机会老

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 07:50 發表 查看引用來源

阿柒要150老鷄,条女應該唔夠50,唔会喺瀨閪七。
正確,夠50醜樣冷板鸡先肯俾我中出

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-22 08:51 發表 查看引用來源
正確,夠50醜樣冷板鸡先肯俾我中出
有的錯,應只出250,夠50兼醜樣冷板鸡先肯接我中出,
咁嘅囡中出開4,5百

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 10:54 發表 查看引用來源

自問自答,你食咗藥未呀?
老來起頭難,咇精快,紅门唔会,因為佢冇机会老

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 12:41 發表 查看引用來源

67歲走水貨赚钱叫老鷄,老来獻世。
辛苦賺來奉獻世上,老來尚做鸡,優先助養

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-22 16:39 發表 查看引用來源
辛苦賺來奉獻世上,老來尚做鸡,優先助養
依件 我今日去咸記睇下,見到執返Q,返來话俾大家聽,個波,塊閪同服務

引用:
原帖由 sydney2000 於 2021-2-23 23:07 發表 查看引用來源

C兄執返Q未?
今日下午去到,成架正義朋友車擺正係度,

附件

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-24 03:22 發表 查看引用來源

150蚊条女啋佢有味。
見唔到條囡,未知有無味

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-24 09:42 發表 查看引用來源
梗糸無味啦,佢都唔受150玩哈哈哈哈哈。
咁就係,就算150肯我跟到上房入房前又要濑閪又話濑閪唔+錢,+錢中出埋
依的囡啋我有味,但我得閒,冇所謂,好似今日落雨,但都会望下,見唔見到,新填地流動量高,唔同龍蝦,日本城打死躉
新填地同旭逸酒店就流動量大,我前日生果舖整架正義車, 我咪永東執件上宝寧十一樓,

前往最後回覆