SP 的迷思

收藏  |  訂閱
21  3.4k

SP 的迷思

話說近期開始玩下交友app,見到個講明係唔想拍拖,只搵SP嘅女仔。以往我多數係識SL嘅,而SP關係就一直都未試過,不過自己又的確有性需要,見佢啲相又順眼,所以就match咗。
第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁我見幾啱傾,之後幾日都會同佢講下早晨/晚安/問候下之類。不過佢就開始回覆少咗,再過多幾日,佢突然msg我話都係唔適合佢,之後仲block埋

所以想問下各位有/曾經有SP,而呢個SP又係你哋唔認識嘅話,應該係點樣處理呢種關係? 虛寒問暖係咪唔應適用於SP關係?

更新:
唔好意思,我早前開咗兩個一樣post,發覺嗰邊好似人氣多啲,不如集中去嗰邊繼續討論啦

https://www.188channel.com/viewt ... p;extra=&page=1

到目前,都好難分SP或SL
引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 10:47 發表 查看引用來源
話說近期開始玩下交友app,見到個講明係唔想拍拖,只搵SP嘅女仔。以往我多數係識SL嘅,而SP關係就一直都未試過,不過自己又的確有性需要,見佢啲相又順眼,所以就match咗。
第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁 ...

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 10:47 發表 查看引用來源
第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁 ...
無試過SL SP我會覺得 最好講明咩時間會方便
例如番工時間 咁最少 唔會被對方覺得成日搵住沉船咁

不過風險就係比較冷淡咁。。。純為搞野

其實一係就男女朋友一係就sp
講sl只係想退一步等女仔肯易d落搭
女仔某程度對sl係半個男友黎
佢講明sp就直接約佢出黎搞啦,唔係熱度降低左就唔想出

唔好意思,我早前開咗兩個一樣post,發覺嗰邊好似人氣多啲,不如集中去嗰邊繼續討論啦

https://www.188channel.com/viewt ... p;extra=&page=1

通常係咩APP識SP?

回覆 6# joeychanchan 的帖子

都係最出名嗰個啦..

回覆 7# zzzasd 的帖子

可唔可以pm話我知先😂

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-7 07:28 發表 查看引用來源
都係最出名嗰個啦..
你会放自己张相?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-3-19 23:47 發表 查看引用來源
你会放自己张相?
相一定會放,我唔會用假相,唔會P圖

前往最後回覆