SP 的迷思

收藏  |  訂閱
36  9.4k

SP 的迷思

話說近期開始玩下交友app,見到個講明係唔想拍拖,只搵SP嘅女仔。以往我多數係識SL嘅,而SP關係就一直都未試過,不過自己又的確有性需要,見佢啲相又順眼,所以就match咗。第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁我見幾啱傾,之後幾日都會同佢講下早晨/晚安/問候下之類。不過佢就開始回覆少咗,再過多幾日,佢突然msg我話都係唔適合佢,之後仲block埋

所以想問下各位有/曾經有SP,而呢個SP又係你哋唔認識嘅話,應該係點樣處理呢種關係? 虛寒問暖係咪唔應適用於SP關係?

Sp開頭都會密傾....唔傾過又點會有feel 呢.....女人角度以feel 行先

啲女人係咁,佢永遠主動,佢唔荒無男人,分分鐘佢同時間俾四,五十個以上男人圍住,佢block咗你唔需要任何理由,傾兩句就話妳唔啱佢,打你點真誠都無用,衰咗都唔知衰乜。
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅就越易食到女。等如有錢人越易搵錢。無嘅就想開個頭都難。

我都想知... SP關係是否只有SEX,其他生活或個人嘅話題等係禁忌

想知下實際有SP嘅人,你哋同嗰位對手,平時係咪唔會有聯絡?一開msg就係約時間地點?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-27 11:03 發表 查看引用來源
Sp開頭都會密傾....唔傾過又點會有feel 呢.....女人角度以feel 行先
師姐講得啱,係女人真係講feel,係唔知點解佢又會突然無咗feel

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-27 11:35 發表 查看引用來源
啲女人係咁,佢永遠主動,佢唔荒無男人,分分鐘佢同時間俾四,五十個以上男人圍住,佢block咗你唔需要任何理由,傾兩句就話妳唔啱佢,打你點真誠都無用,衰咗都唔知衰乜。
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅 ...
肯俾人氹嗰種女仔其實會唔會已經唔係SP關係,而係SL?

邊有人唔鍾意人冧佢吖,如果依你咁講SP只得性,第一日就開波啦!
若真係得性,仲講乜嘢feel啫,一需要就call出黎兩件架餐互撼,使乜理佢邊個。
引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 12:20 發表 查看引用來源

肯俾人氹嗰種女仔其實會唔會已經唔係SP關係,而係SL?

對方講明揾SP,sexy only
你仲嘆慢板,玩關心

回覆 8# 紋風下次狼 的帖子

我經驗少,以前一直係識啲會傾計嘅人
講多少少,嗰女仔講咗話要10日後先有時間出嚟,咁我見仲有成咁多日,咪間中問候下,當搵少少話題傾咁啫

可能搵SP嘅人係咪真係怕黐身,唔會想講其他嘢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-2-27 11:35 發表 查看引用來源
有好多師兄都口甜吞滑,食女高手,啲女易俾佢地冧到,所以越多女嘅 ...
好啱,大把 brother 係高手。你一提唔起條女對你啲興趣, 咪好似宜家甘

前往最後回覆