SP 的迷思

收藏  |  訂閱
36  9.5k

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-2-27 10:50 發表 查看引用來源
話說近期開始玩下交友app,見到個講明係唔想拍拖,只搵SP嘅女仔。以往我多數係識SL嘅,而SP關係就一直都未試過,不過自己又的確有性需要,見佢啲相又順眼,所以就match咗。第一日msg大家都好直接傾sex,喜好等,傾落都覺得幾夾。咁我 ...
咩又SP又唔認識呀?
咁講啦, 每個呢種關係開始果陣, 人都會好理想化咁諗"我地淨係搞o野"/ 淨係講sex
但始終兩個活生生o既人, 唔通真係粒聲唔出咁碰頭之後除衫上床之後粒聲唔出各有各搭車走咩?
傾閒計一定會, 間唔中whatsapp 食o左飯未呀或者你講o既噓寒問暖都有可能,
只係我覺得大家要知自己身份囉, 有d 野你可以知, 可以問, 但唔可以插手,
等於所謂o既酒肉朋友, 可以吹水可以咩都up 一餐, 但講到某d 位敷衍吓就算
其實用呢個做標準我覺得ok囉, 你會唔會同一個普通朋友日日早安晚安呢?
九成你俾人嫌你煩
搵sp 唔搵男友o既女仔就係唔想俾人咁痴身啫

過去幾個SP, 都系相識在先. 未試過三九吾識七, 就一齊去開房屌閪.

的確有可能係同時幾個人一齊傾, 冇對比冇傷害, 可能講嘢無聊, 唔啱channel, 要刪就刪, 冇所謂😂

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

「咩又SP又唔認識呀?」

即係個SP本身唔係你嘅同事/朋友等等,純粹係網上交友APP識

問候幾多先叫足夠,幾多會變咗煩,真係一門學問

引用:
原帖由 焦糖小饅頭 於 2021-3-1 20:49 發表 查看引用來源
的確有可能係同時幾個人一齊傾, 冇對比冇傷害, 可能講嘢無聊, 唔啱channel, 要刪就刪, 冇所謂😂
同意之前有師兄話,女仔呢方面係佔絕對主動!

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-1 20:50 發表 查看引用來源
「咩又SP又唔認識呀?」

即係個SP本身唔係你嘅同事/朋友等等,純粹係網上交友APP識

問候幾多先叫足夠,幾多會變咗煩,真係一門學問
所以咪話酒肉朋友囉, 你會點對果d 間唔中先出o黎食餐飯但飯局裡面又可以嘻嘻哈哈up三up四o既朋友?
可以一齊煲煙隊酒互相屌人阿媽, 講其他人八卦,
唔會太深入咁同人講你d 私人o野, 講都係輕輕帶過, 人地講o既話你都係得個知字表面上敷衍就算
唔會將對方o既問題當成係自己o既事
對待sp 用呢種心態我覺得差唔多啦

回覆 16# 蛇貴妃 的帖子

多謝你嘅心得,女性角度嘅睇好法值得參考

我一直以為女仔多多少少都喜歡被愛被關心嘅感覺,原來又唔一定係

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-2 18:34 發表 查看引用來源
多謝你嘅心得,女性角度嘅睇好法值得參考

我一直以為女仔多多少少都喜歡被愛被關心嘅感覺,原來又唔一定係
認識, 但吾熟. 每次開完房, 好似又認識多一d, 幾得意.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-3 16:00 發表 查看引用來源
認識, 但吾熟. 每次開完房, 好似又認識多一d, 幾得意.
知道sp既生活又唔等同了解佢。。。。

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 17:08 發表 查看引用來源

知道sp既生活又唔等同了解佢。。。。
最好不要知太多. 保留多一點神秘, 好玩d.

前往最後回覆