SP 的迷思

收藏  |  訂閱
36  9.4k

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-2 18:34 發表 查看引用來源
多謝你嘅心得,女性角度嘅睇好法值得參考

我一直以為女仔多多少少都喜歡被愛被關心嘅感覺,原來又唔一定係
又唔好咁講
我不能夠代表大部份人
想當年嘛... 搵SP終極原因並唔係因為無聊, 完全唔想被人錫/ 喜歡/ 關心, 甚至唔係為搞o野
相反正正係要搵一個夠狠o既人去折磨我作賤我, 初時我對佢態度真係幾臭串o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 07:24 發表 查看引用來源

又唔好咁講
我不能夠代表大部份人
想當年嘛... 搵SP終極原因並唔係因為無聊, 完全唔想被人錫/ 喜歡/ 關心, 甚至唔係為搞o野
相反正正係要搵一個夠狠o既人去折磨我作賤我, 初時我對佢態度真係幾臭串o架 ...
哈,咁你的確唔會代大部份人,我相信極少女仔搵SP係為咗俾人折磨作賤

你咁串,應該要有一個比你更串咀嘅男人先可以食到你,係咪呢

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-22 08:48 發表 查看引用來源

哈,咁你的確唔會代大部份人,我相信極少女仔搵SP係為咗俾人折磨作賤

你咁串,應該要有一個比你更串咀嘅男人先可以食到你,係咪呢
非也非也 要食到本宮難度好高o架, 串嘴只係其中之一

果位sp 嘛, 係我純粹搵o黎報復我自己o既啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-22 10:14 發表 查看引用來源

非也非也 要食到本宮難度好高o架, 串嘴只係其中之一

果位sp 嘛, 係我純粹搵o黎報復我自己o既啫
好奇問下
如果,真係如果,你玩APP搵SP的話,你會用咩相做profile pic(s)

也歡迎其他女仔分享下架

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-22 15:53 發表 查看引用來源

好奇問下
如果,真係如果,你玩APP搵SP的話,你會用咩相做profile pic(s)

也歡迎其他女仔分享下架
如果呀...
普通大頭相囉, 唔會太特別... profile pic 只係俾人第一印象啫
我傾向先o黎文字交流, 大頭係俾對方(假如真係成功過關可以約出o黎o既時候)認人,
其他o野到時候先俾驚喜俾人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 06:21 發表 查看引用來源

如果呀...
普通大頭相囉, 唔會太特別... profile pic 只係俾人第一印象啫
我傾向先o黎文字交流, 大頭係俾對方(假如真係成功過關可以約出o黎o既時候)認人,
其他o野到時候先俾驚喜俾人 ...
放普通大頭相都好正常
相反我試過見到有人放腿相,第二張在浴裸體show腰相,但傾落先發現佢只係想吹下水,最多都係飯腳。
又要正經但又要用啲色誘相,真係唔知佢諗乜

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-23 09:17 發表 查看引用來源

放普通大頭相都好正常
相反我試過見到有人放腿相,第二張在浴裸體show腰相,但傾落先發現佢只係想吹下水,最多都係飯腳。
又要正經但又要用啲色誘相,真係唔知佢諗乜 ...
嘻嘻原來我都係個正常人
應該都係吸引眼球啫
我以前果d... 我中意嚇窒對方令人(完事之後) 仲發呆唔敢相信剛發生o既事咁樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 12:01 發表 查看引用來源

嘻嘻原來我都係個正常人
應該都係吸引眼球啫
我以前果d... 我中意嚇窒對方令人(完事之後) 仲發呆唔敢相信剛發生o既事咁樣
靜靜雞話我知係點得唔得

引用:
原帖由 zzzasd 於 2021-3-23 13:14 發表 查看引用來源

靜靜雞話我知係點得唔得
概括d 講啦, 之前我果d 應該唔算sp, 除o左果一個
純貪玩吧, 就係中意睇人反應, 9成都係口交囉, 有同事有舊同事舊同學舊朋友
由吹水到敏感然後咸濕話題, 講到開始有feel 就開始挑逗人
人地發夢都估唔到好似我咁樣o既人會主動幫佢地口爆, 仲要o係外面一d 冇得先洗洗啫啫o既場合
有d爆完之後呆呆滯滯, 有d 勁唔好意思但係又仲回味緊咁o既神態好搞笑

冇啦呢d 都係咸豐年代o既事... 年少無知嘛
宜家要收心養性準備嫁人

回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

含J 梗係未洗先夠RAW
以前我EX同現任都唔會要我專登去沖涼先含

前往最後回覆