上年既人妻

收藏  |  訂閱
26  16.1k

點解女人lin lin 咁凸嘅......

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-3-5 11:44 發表 查看引用來源
點解女人lin lin 咁凸嘅......
通常受到性刺激有高潮,粒lin就會凸起俗稱扯lin旗。
有啲係天生咁凸,通常係大波女。
亦有啲天生凹陷, 通常係微波仙子。

常姐 你係邊一款?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-5 13:17 發表 查看引用來源

常姐 你係邊一款?
平衡師兄好有研究, 又長智識了..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-5 13:17 發表 查看引用來源

常姐 你係邊一款?
我凸lin 都係一粒青豆咁細......唔正常

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-5 13:19 發表 查看引用來源

平衡師兄好有研究, 又長智識了..
艾兄,見笑。

相比起艾兄,小弟的見識只係九牛一毛。 😆😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-3-5 13:25 發表 查看引用來源
我凸lin 都係一粒青豆咁細......唔正常
呢啲嘢人人唔同冇話正唔正常,好似有啲女性 D cup C cup , 但係你只係得 A cup 唔通你唔正常咩, 呢 d 係先天。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-5 16:07 發表 查看引用來源

呢啲嘢人人唔同冇話正唔正常,好似有啲女性 D cup C cup , 但係你只係得 A cup 唔通你唔正常咩, 呢 d 係先天。
咁樣樣男人愛大粒定愛細粒lin???

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-3-5 17:54 發表 查看引用來源
咁樣樣男人愛大粒定愛細粒lin???
大細都👌,最緊要初佢識凸出來!

回覆 8# 691108 的帖子

嘩⋯⋯重要投入程度有漸變添😍😍😍

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-5 15:47 發表 查看引用來源

艾兄,見笑。

相比起艾兄,小弟的見識只係九牛一毛。 😆😆
講笑咩, 有幾可見到其他女性粒的 (在香港).

前往最後回覆