上一頁下一頁
發新話題

承諾

收藏  |  訂閱
71  14.0k

承諾

keep左一段時間既sp(一個見兩三次)搞得好地地點知。。。。。未再見面 傾偈想搞D花巧野
地方我都搵埋 景靚 係佢接埋我去自問功夫做足
但見到之後完全無做講既野 含到射就送我走
可棄之?

回覆 1# 淫亂小魔星 的帖子

佢玩厭咗你咪咁,或者有第二個sp

引用:
原帖由 kennyleung0811 於 2021-3-5 09:06 發表 查看引用來源
佢玩厭咗你咪咁,或者有第二個sp
感覺係老夫老妻 要硬啃

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 08:49 發表 查看引用來源
keep左一段時間既sp(一個見兩三次)搞得好地地點知。。。。。未再見面 傾偈想搞D花巧野
地方我都搵埋 景靚 係佢接埋我去自問功夫做足
但見到之後完全無做講既野 含到射就送我走
可棄之? ...
新鮮感吖嘛 也許你也要換人玩

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-3-5 10:17 發表 查看引用來源
新鮮感吖嘛 也許你也要換人玩
同佢攤牌 感覺好hea式咁sorry

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 10:25 發表 查看引用來源

同佢攤牌 感覺好hea式咁sorry
佢都唔只你一個啦 你咪又轉下人

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-3-5 10:28 發表 查看引用來源
佢都唔只你一個啦 你咪又轉下人
係我有其他人 加上 果個都係要剩含唔吊

一個咁都夠
我成日都會講 約左就投入去玩 先唔好浪費時間

回覆 1# 淫亂小魔星 的帖子

師妹不如問下自己,同佢哋一齊開唔開心,滿唔滿足?唔係做人世,得唔到要嘅野個陣,可能就係你想要嘅答案

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-3-5 10:56 發表 查看引用來源
師妹不如問下自己,同佢哋一齊開唔開心,滿唔滿足?唔係做人世,得唔到要嘅野個陣,可能就係你想要嘅答案
我覺得出黎前傾左點玩 就算做一半都好應該

我情願無講過可以點玩 無失望

剩含唔屌即係有佢爽無妳high,咁約黎做乜?
俾我點都屌到妳腳軟先放妳走,出得黎梗係要盡力,唔係出黎做乜。
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 10:33 發表 查看引用來源

係我有其他人 加上 果個都係要剩含唔吊

一個咁都夠
我成日都會講 約左就投入去玩 先唔好浪費時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆