上一頁下一頁
發新話題

承諾

收藏  |  訂閱
71  14.0k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 11:00 發表 查看引用來源

我覺得出黎前傾左點玩 就算做一半都好應該

我情願無講過可以點玩 無失望
我會一早講明只食散餐 唔會放太多感情

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-3-5 11:22 發表 查看引用來源
我會一早講明只食散餐 唔會放太多感情
現家係講左唔做 同感情一D都唔關事

回覆 9# 淫亂小魔星 的帖子

過一排等佢搵返你,睇吓有冇好啲,你應該已經習慣咗佢,right?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 11:26 發表 查看引用來源

現家係講左唔做 同感情一D都唔關事
既然出到黎 又唔同你做 又真係衰左D
有冇問掂解唔屌埋先走?

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-3-5 11:30 發表 查看引用來源
過一排等佢搵返你,睇吓有冇好啲,你應該已經習慣咗佢,right?
呢排兩個sp都有見

回覆 15# 淫亂小魔星 的帖子

Keep住比較勤力滿足你個個,另一個睇吓佢會唔會補償下你先

回覆 16# ManManMuscle 的帖子

兩個都自廢 所以。。。。

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 08:49 發表 查看引用來源
keep左一段時間既sp(一個見兩三次)搞得好地地點知。。。。。未再見面 傾偈想搞D花巧野
地方我都搵埋 景靚 係佢接埋我去自問功夫做足
但見到之後完全無做講既野 含到射就送我走
可棄之? ...
仆街o左d 囉.. 老奉呀宜家?
除非玩主奴, 就算主奴都要做奴果位自願齋服侍人自己咩都唔要
否則呢d 男人就係想出火, 又唔捨得俾錢
扮晒o野搵 sp 識朋友傾到計享受性 etc... 年中聽唔少
棄啦! 本宮話o既!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 11:49 發表 查看引用來源

仆街o左d 囉.. 老奉呀宜家?
除非玩主奴, 就算主奴都要做奴果位自願齋服侍人自己咩都唔要
否則呢d 男人就係想出火, 又唔捨得俾錢
扮晒o野搵 sp 識朋友傾到計享受性 etc... 年中聽唔少
棄啦! 本宮話o既! ...
我可以唔要 但話左俾既唔俾 就拆祠堂!

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-3-5 11:54 發表 查看引用來源

我可以唔要 但話左俾既唔俾 就拆祠堂!
拆完 以後冇JJ玩啦😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆