肥師奶

收藏  |  訂閱
13  30.9k

引用:
原帖由 sexhoney 於 2021-3-6 18:39 發表 查看引用來源
生完bb年幾,身材未回復....無哂自信...雖然老公唔介意,keep住有攪....但開始越來越多需要....雖然知道老公會滿足我,我想晚晚都執返劑,多啲情趣,但老公返工返得早,唔想chur佢咁盡...唯有食自己....
而家心思思想試買玩具玩. ...
師奶姐姐,應該好多男人都中意玩嘅。
唔怕話比老公,妳都中意玩依啲,話唔定佢可能玩得仲開心呢。
😀😀

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2021-3-7 23:18 發表 查看引用來源
間間都有,仲可以喺裏面比左錢先,唔洗比其他人見倒
記得曾經見過,唔記係邊間,不過啲玩具唔係咁多。有商店可以訂購。
上網選擇好多,連綁的繩繩都有好多選擇。
最好後生玩多啲!
例如玩下露出.....
🥰🥰
好刺激,幾日都仲係好 hight

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-3-8 21:58 發表 查看引用來源
你可能已經玩左好多未?
有玩過啫。
🥰🥰

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-9 10:12 發表 查看引用來源

有時間寫下露出文,
跟大家大享下可以嗎?
Thx...
係想分享繩藝、露出,還是分享帶玩具去逛街...
🥰🥰

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2021-3-10 00:35 發表 查看引用來源
就係要樓主同老公行入去買,咁之後就算自己攞嚟玩個老公都唔會炸型
可能有啲男人更玩得。
😋😋

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-9 10:12 發表 查看引用來源

有時間寫下露出文,
跟大家大享下可以嗎?
Thx...
忍唔住,都係要分享下:

有一晚,喺新界一個村屋嘅露天停車場(都幾大嘅)。
當時三點鐘左右,主人車咗我去停車場嘅一邊,剝我光豬,趕我落車,要我喺停車場行一圈。
當時唔見有人,我就開心到fing手fing腳,轉個彎.....見到有個菲傭姐姐喺度洗車,咁突然,我真係驚到腳軟,真係驚到企係度唔識行。
要主人跑嚟扶住條肉蟲,主人仲同菲傭姐姐有講有笑咁,結果我都喺個停車場行咗一圈。
當晚返到屋企開心到瞓唔到覺,要主人綁住我先瞓得著。

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-3-10 16:37 發表 查看引用來源

咁刺激
有問題?
依家唔玩,等做人母才玩?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 13:33 發表 查看引用來源

哈哈!其實咁樣咪幾好玩囉!
如果只得你和主人,那就不夠刺激,
現在多個第三者,
會令你感覺有所不同,
相信呢個都係個難忘的經歷,
今次你借師姐版位嚟分享,
不如下次你開post寫文,
到時再入去支持你。😬 ...
停車場,同主人都去過,知道半夜冇乜人嘅。
真係諗唔到,個菲傭姐姐要做到半夜.......😠
返到屋企諗落都興奮到瞓唔著覺。
依家諗起都想再玩。
😚😚
舊年中,夜晚都冇乜人出街。
主人又要玩光豬過馬路。
結果要過到第三次才見到一架車,當時的車燈好光好白,射到只光豬震哂......(依家回想都hight😋😋)
原來,夜晚嘅車頭燈照落啲光脫脫嘅光豬度,係白到難以形容。
嘻嘻

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 16:20 發表 查看引用來源

美白女孩脫至光脫脫,
被車頭燈影照在身上,
當然會白到難以影容啦!😂

人,偶爾任性一下,
做些刺激的事情,
興奮的餘蘊,
縈繞著人的心窩,
當然會令你回味無窮,
感覺興奮萬分。 ...
光脫脫咁出街好刺激!
但係要偷偷摸摸咁。
😠😠😠😠😠

主人真係好多遊戲玩。
試過主人綁住去食飯,都好刺激。
🥰🥰

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-3-19 07:06 發表 查看引用來源

好多車有長火Cam 錄影架,等我睇下我隻Cam 影唔影到你先。 🤣
真搞笑!真係 “ 更   ”大叔。
依家冇玩 lu ,等大叔冇得睇。
😚😚

主人話:邊有人咁得閒睇車cam 吖?
大叔你話係唔係?

其實,出街,我都戴窧㗎!
最刺激都係玩過馬路個次,返屋企睇返錄影,睇到自己比車燈照到全身白白咁,個心都卜卜跳.....
好開心!
🥰🥰

前往最後回覆