上一頁下一頁
發新話題

肥師奶

收藏  |  訂閱
89  30.7k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-8 12:26 發表 查看引用來源

記得曾經見過,唔記係邊間,不過啲玩具唔係咁多。有商店可以訂購。
上網選擇好多,連綁的繩繩都有好多選擇。
最好後生玩多啲!
例如玩下露出.....
🥰🥰
好刺激,幾日都仲係好 hight ...
有時間寫下露出文,
跟大家大享下可以嗎?
Thx...

回覆 24# bentayga 的帖子

就係可以喺入面比左錢先,唔洗行出去比

回覆 27# 美白女孩 的帖子

就係要樓主同老公行入去買,咁之後就算自己攞嚟玩個老公都唔會炸型

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-9 10:12 發表 查看引用來源

有時間寫下露出文,
跟大家大享下可以嗎?
Thx...
係想分享繩藝、露出,還是分享帶玩具去逛街...
🥰🥰

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2021-3-10 00:35 發表 查看引用來源
就係要樓主同老公行入去買,咁之後就算自己攞嚟玩個老公都唔會炸型
可能有啲男人更玩得。
😋😋

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-9 10:12 發表 查看引用來源

有時間寫下露出文,
跟大家大享下可以嗎?
Thx...
忍唔住,都係要分享下:

有一晚,喺新界一個村屋嘅露天停車場(都幾大嘅)。
當時三點鐘左右,主人車咗我去停車場嘅一邊,剝我光豬,趕我落車,要我喺停車場行一圈。
當時唔見有人,我就開心到fing手fing腳,轉個彎.....見到有個菲傭姐姐喺度洗車,咁突然,我真係驚到腳軟,真係驚到企係度唔識行。
要主人跑嚟扶住條肉蟲,主人仲同菲傭姐姐有講有笑咁,結果我都喺個停車場行咗一圈。
當晚返到屋企開心到瞓唔到覺,要主人綁住我先瞓得著。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-10 11:29 發表 查看引用來源
忍唔住,都係要分享下:
有一晚,喺新界一個村屋嘅露天停車場(都幾大嘅)。
當時三點鐘左右,主人車咗我去停車場嘅一邊,剝我光豬,趕我落車,要我喺停車場行一圈。
當時唔見有人,我就開心到fing手fing腳,轉個彎.....見到有個菲傭姐 ...
咁刺激

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-3-10 16:37 發表 查看引用來源

咁刺激
有問題?
依家唔玩,等做人母才玩?

引用:
原帖由 sexhoney 於 2021-3-6 18:39 發表 查看引用來源
生完bb年幾,身材未回復....無哂自信...雖然老公唔介意,keep住有攪....但開始越來越多需要....雖然知道老公會滿足我,我想晚晚都執返劑,多啲情趣,但老公返工返得早,唔想chur佢咁盡...唯有食自己....
而家心思思想試買玩具玩. ...
做女人一定要有自信

引用:
原帖由 sexhoney 於 2021-3-6 18:39 發表 查看引用來源
生完bb年幾,身材未回復....無哂自信...雖然老公唔介意,keep住有攪....但開始越來越多需要....雖然知道老公會滿足我,我想晚晚都執返劑,多啲情趣,但老公返工返得早,唔想chur佢咁盡...唯有食自己....
而家心思思想試買玩具玩. ...
有玩具好正常姐 我都成日買比GF

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆