上一頁下一頁
發新話題

肥師奶

收藏  |  訂閱
89  30.8k

Donki 嗰啲易壞

回覆 61# 失常少女 的帖子

咁咪又可以買過樣新架囉!😄

點解唔想畀老公見到????

回覆 49# sexhoney 的帖子

曾經有個SP都會喺返工時間走去廁所一邊玩一邊同我傾,真係正爆

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-10 11:29 發表 查看引用來源

忍唔住,都係要分享下:

有一晚,喺新界一個村屋嘅露天停車場(都幾大嘅)。
當時三點鐘左右,主人車咗我去停車場嘅一邊,剝我光豬,趕我落車,要我喺停車場行一圈。
當時唔見有人,我就開心到fing手fing腳,轉個彎.....見到有個菲傭姐 ...
好多車有長火Cam 錄影架,等我睇下我隻Cam 影唔影到你先。 🤣

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-3-19 07:06 發表 查看引用來源

好多車有長火Cam 錄影架,等我睇下我隻Cam 影唔影到你先。 🤣
真搞笑!真係 “ 更   ”大叔。
依家冇玩 lu ,等大叔冇得睇。
😚😚

主人話:邊有人咁得閒睇車cam 吖?
大叔你話係唔係?

其實,出街,我都戴窧㗎!
最刺激都係玩過馬路個次,返屋企睇返錄影,睇到自己比車燈照到全身白白咁,個心都卜卜跳.....
好開心!
🥰🥰

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2021-3-12 13:50 發表 查看引用來源
有啲可以用手機 遙控架😏😏方便偷偷玩
手機搖控就交比主人揸住......

自己出街就玩有智能嘅。
當妳想嘅,佢又冇反應。
做緊嘢忙緊、又或唔記得時......突然誇張咁震嗰極唔停.....等妳啱啱習慣少少,又突然停咗.......
👍👍

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-20 11:13 發表 查看引用來源

手機搖控就交比主人揸住......

自己出街就玩有智能嘅。
當妳想嘅,佢又冇反應。
做緊嘢忙緊、又或唔記得時......突然誇張咁震嗰極唔停.....等妳啱啱習慣少少,又突然停咗.......
👍👍 ...
梗係俾人控先好玩啦

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-3-20 11:18 發表 查看引用來源
梗係俾人控先好玩啦
梗係梗係!

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-12 13:33 發表 查看引用來源

哈哈!其實咁樣咪幾好玩囉!
如果只得你和主人,那就不夠刺激,
現在多個第三者,
會令你感覺有所不同,
相信呢個都係個難忘的經歷,
今次你借師姐版位嚟分享,
不如下次你開post寫文,
到時再入去支持你。😬 ...
己經有第三者,第四者....
師兄想?
😋

上一頁下一頁