偷窺

收藏  |  訂閱
39  16.8k

偷窺

[local]1[/local][local]1[/local]記得好多年前住舊式洋樓,中間天井住好闊,有日下午太陽斜照隔離厠所磨沙窗口,隔離c9沖涼的過程透晒出離,果時細個睇到硬晒

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-3-8 22:47 發表 查看引用來源
記得好多年前住舊式洋樓,中間天井住好闊,有日下午太陽斜照隔離厠所磨沙窗口,隔離c9沖涼的過程透晒出離,果時細個睇到硬晒
會唔會係佢老公沖架

有波,沖涼後佢開條隙見到c9吹頭

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-3-8 22:47 發表 查看引用來源
記得好多年前住舊式洋樓,中間天井住好闊,有日下午太陽斜照隔離厠所磨沙窗口,隔離c9沖涼的過程透晒出離,果時細個睇到硬晒
我都有這個經歷,我十几歲時對面樓是浴室,望落對面下層個浴室經常開個氣窗,有兩姐妹每晚沖涼時都沒有閂窗,我就每晚在佢哋沖涼時就去睇風景🤭🤭🥰🥰

有了第一次偷窺後,日日留意住對方窗口,有次夜晚c9沖涼時窗口開了條隙首次見到裸體,而家重記得,雖然c9身裁不好,但對當時是青頭仔嘅我會講好震撼

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-3-9 06:53 發表 查看引用來源
我都有這個經歷,我十几歲時對面樓是浴室,望落對面下層個浴室經常開個氣窗,有兩姐妹每晚沖涼時都沒有閂窗,我就每晚在佢哋沖涼時就去睇風景🤭🤭🥰🥰 ...
師兄真係好性福

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-3-9 07:01 發表 查看引用來源
有了第一次偷窺後,日日留意住對方窗口,有次夜晚c9沖涼時窗口開了條隙首次見到裸體,而家重記得,雖然c9身裁不好,但對當時是青頭仔嘅我會講好震撼 ...
有冇即時打個現場飛機?

回覆 7# ho501501 的帖子

真係有,之後日日補住

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-3-9 06:53 發表 查看引用來源
我都有這個經歷,我十几歲時對面樓是浴室,望落對面下層個浴室經常開個氣窗,有兩姐妹每晚沖涼時都沒有閂窗,我就每晚在佢哋沖涼時就去睇風景🤭🤭🥰🥰 ...
氣窗好多時都係俾人𥄫到嘢.

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-3-9 09:08 發表 查看引用來源
真係有,之後日日補住
每日都即場打隻機,開開心心🤣🤣🤣

前往最後回覆