偷窺

收藏  |  訂閱
39  16.8k

去過朋友阿哥屋企, 見到放住副望遠鏡晌窗邊, 原來佢哋到時到候會𥄫對面單位兩公婆做 show, 仲話個男人好犀利, 砌親閒閒地半粒鐘以上, 鋤爆個老婆咁滯...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-9 09:53 發表 查看引用來源
去過朋友阿哥屋企, 見到放住副望遠鏡晌窗邊, 原來佢哋到時到候會𥄫對面單位兩公婆做 show, 仲話個男人好犀利, 砌親閒閒地半粒鐘以上, 鋤爆個老婆咁滯... ...
半粒鐘濕濕碎啦,我睇啲日本片多數有成粒鐘🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-3-9 10:31 發表 查看引用來源

半粒鐘濕濕碎啦,我睇啲日本片多數有成粒鐘🤣🤣🤣
師兄你唔會以為真係成粒鐘呀, 佢哋都唔知分咗幾多次拍, 之後再剪埋一條片。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-9 11:55 發表 查看引用來源

師兄你唔會以為真係成粒鐘呀, 佢哋都唔知分咗幾多次拍, 之後再剪埋一條片。
睇咗當系🤣🤣🤣

時間係好虛嘅嘢, 敏感度高嘅幾分鐘可以登高, 個 mood 差起上嚟幾耐都冇料到, 見識過啲真 COUPLE 做, 三五分鐘唔出奇(自己都會 ), 當然跑馬拉松咁耐都會有...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-9 13:39 發表 查看引用來源
時間係好虛嘅嘢, 敏感度高嘅幾分鐘可以登高, 個 mood 差起上嚟幾耐都冇料到, 見識過啲真 COUPLE 做, 三五分鐘唔出奇(自己都會 ), 當然跑馬拉松咁耐都會有... ...
對手越正越快出嘢🤣

回覆 16# ho501501 的帖子

對手唔一定要好正,新鮮感最重要

回覆 17# wormhen 的帖子

我就喜歡偷窺後生嘅時候試過打開窗俾樓上,偷窺老婆沖涼。

基本上我就喜歡暴露老婆俾人睇。

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2021-3-9 18:14 發表 查看引用來源
基本上我就喜歡暴露老婆俾人睇。
會唔會搵人屌你老婆呢?

前往最後回覆