48 12345
上一頁下一頁
發新話題

老公話我朝早性慾強

收藏  |  訂閱
47  30.6k

老公話我朝早性慾強

今朝老公話我朝早性慾特別強,冇辦法...果排工作太攰,晚晚都ot..攰到冇曬心情卜野..
但老公晚晚等我收工時見我著返工look就好想屌我..奈何撩極我都冇feel...
不過每次返晏就或放假果d日子,我朝早都用波推醒佢,手又唔安份去摸棒棒😋摸完又奶,見佢有反應就奶埋佢耳仔,等硬左就坐上去,趴係佢心口啜佢linlin,用妹妹磨佢碌棒棒。
佢用力打我屁股一下,我自動波捉住碌棒插入我已經濕曬既小穴,插果下爽到我淫叫左一聲,我諗果一刻個樣應該好淫蕩。
係佢上面用屁股扭左幾下,調岩個位就係咁un,知道屋企出面仲有人,我又要忍住唔叫咁大聲,老公一邊睇我落力un,一邊揸我對38f波波,睇佢個樣好享受我既服務🙈
之後佢叫我唔好再un,話咁樣好快出,換個姿勢想我爽d...
佢一野推開我,用手撐開我對脾,用力係咁頂我子宮,真係忍唔住大聲呻吟,最後咬住自己手指發出嗚嗚聲,佢見到我咁既款忍唔住射左,我feel到佢拔出黎果下d精都跟住流緊出黎..

附件

兩個都咁鬼忙架,
真係就到有時間又有mood,就好好享受下喇,
睇見你咁淫,攪到我都起咗機添,
好想代入去個男主角度呀😆

女上男下好正
無論視覺或者 感覺都一流

回覆 1# wong1985916 的帖子

好 羨慕妳老公,睇完都硬硬地!

回覆 1# wong1985916 的帖子

早晨師姐⋯⋯咁就夠飽啦?😅😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-3-14 08:55 發表 查看引用來源
早晨師姐⋯⋯咁就夠飽啦?😅😍
未飽架...但冇時間日日食

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-3-14 09:25 發表 查看引用來源
未飽架...但冇時間日日食
扯晒火⋯⋯

附件

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-3-14 03:46 發表 查看引用來源
今朝老公話我朝早性慾特別強,冇辦法...果排工作太攰,晚晚都ot..攰到冇曬心情卜野..
但老公晚晚等我收工時見我著返工look就好想屌我..奈何撩極我都冇feel...
不過每次返晏就或放假果d日子,我朝早都用波推醒佢,手又唔安份 ...
個 pat咁正一定要大力推頂哂入子宮啦

一早吊閪,諗吓都開心!

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-3-14 09:27 發表 查看引用來源
扯晒火⋯⋯
好緊火喎🙈

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆