偶遇十幾年前既EX

收藏  |  訂閱
23  24.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 08:07 發表 查看引用來源
  個 ending 好say... 我完全feel 到佢當下個心情
有dd 似曾相識...

前半部分好好睇  但睇到最後真係忍唔住想屌你! 出大力狠狠咁屌囉!
做咩要偷食啫? 仲要唔止偷一次,
先對唔住呢位fiona 姐姐搞到要分手,  ...
我諗佢屌開呢次之後將來好大機會心思思得閒又去再偷偷屌😑😑😑

信架,但樓主記住,就算再有搵對方,就唔好諗住攪野行頭。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2021-3-23 10:10 發表 查看引用來源
信架,但樓主記住,就算再有搵對方,就唔好諗住攪野行頭。
唔會啦,我都唔想依家好好先生呢個型象毀於一旦😔

引用:
原帖由 cpjelly 於 2021-3-23 03:32 發表 查看引用來源
夜晚食完飯,9流流行街,正當慨嘆緊香港幾時可以回復正常既時候,特然俾人拍咗膊頭一下,一轉頭竟然見到十幾年前既EX Fiona,(Fiona係髮型師果陣同人夾份開鋪,得五尺二,但有對D奶,身型重好fit)同佢寒喧幾句佢就話,你d頭髮咁長,去我 ...
問心鍾意老婆定係呢個ex多啲

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-3-23 10:56 發表 查看引用來源

如果講屌閪一定系前度鐘意啲🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cpjelly 於 2021-3-23 09:16 發表 查看引用來源

師姐駛唔駛咁嬲呀?
人不風流枉少年呀🤗
結婚後已經收心養性,做到身邊親戚朋友都羨慕我老婆可以嫁到個好老公,今次第一次出軌,已經搞到成晚無瞓,成個人無哂心機 ...
嘻嘻嘻我反應係大o左少少
曾經被人背叛過... 唔怪得我o架
我係中意睇咸故, 亦都中意搞o野, 性係一樣會令人好快樂o既事
之但係又一時感慨囉, 因為一時o既快感會做成好多痛苦
睇到fiona 果句 "我地唔好再見,好好對你老婆" 加上你話著衫時o既淚光...
心忽然有d 痛
但係男人... 我都係覺得你d 聖人模式唔last 得幾耐
多少人前人後所謂o既好老公, o係人背後又係另一個人
非常非常非常希望我講錯o野啦, 我唔敢想像如果萬一認為自己有個好老公o既你老婆知道有件咁o既事之後心會有幾痛...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-23 11:50 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻我反應係大o左少少
曾經被人背叛過... 唔怪得我o架
我係中意睇咸故, 亦都中意搞o野, 性係一樣會令人好快樂o既事
之但係又一時感慨囉, 因為一時o既快感會做成好多痛苦
睇到fiona 果句 "我地唔好再見 ...
條女好快會同佢講你做咗爸爸啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-3-23 11:39 發表 查看引用來源

如果講屌閪一定系前度鐘意啲🤣🤣🤣
就咁聽落細細粒又大波係好吸引,我以前個SP又係咁嘅格

唔做唔錯,但你話你係男人有個限度,唔搞,出門口會比車車死,依樣我就唔係咁信,你都可以冷靜落黎同佢講,好過佢話要放縱自己,而令到你行依一步

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-3-23 10:56 發表 查看引用來源

問心就當然鍾意我老婆多d啦,同佢中一認識,中三拍拖,畢業後離離合合幾次,分到最後一次我家姐都講句,睇你地幾時又好返,同佢復合一個月我就求婚成功,結婚後我真係收心養性,放假都係屋企陪佢

前往最後回覆