[原創作品] 當故事變成真實 (1月17日更新五篇;已結局)

收藏  |  訂閱
13  117.8k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-9 06:13 PM 發表 查看引用來源

可能唔係間中重口味呢?我盡量最少每個星期寫一、兩篇。
都OK好睇呀!!希望有下集啦!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-15 10:03 PM 發表 查看引用來源

多謝鼓勵!我都驚大家睇唔明。而家呢個故仔冇乜啲SWEET野,有啲趕客。
下………幾時有下集呀??

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-16 11:13 PM 發表 查看引用來源

呢兩日都有更新呢!
please delete it ,please!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-20 01:32 AM 發表 查看引用來源
第九話、琳琳邀約

我又一次被指示去洗手間清潔一下。清潔好後,兩女已換回便服坐在沙發上。琳琳見我出來,就送我去坐車。Stephy則留在屋內。走往車站時,我和琳琳只是說些門面話,沒有深入交流或者討論剛才發生的事。到了車 ...
快啲有下文啦!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-22 03:03 PM 發表 查看引用來源

有了。乜咁心急?哈哈!不過有人心急就多啲動力寫。
咁又真係好好睇吖嘛!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-22 03:03 PM 發表 查看引用來源

有了。乜咁心急?哈哈!不過有人心急就多啲動力寫。
希望聽日有新續篇啦!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-26 02:03 PM 發表 查看引用來源

唔好意思。暫時變文戲為主先。
唔緊要啦,好睇就得!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-29 10:21 AM 發表 查看引用來源

可能就快覺得唔好睇呢!
點解你覺得咁呢??被自己少少自信啦!!
其實我覺得Stephy同琳琳係一對,咁可以寫多啲佢哋嘅內心世界畢竟我都係佢哋嘅同類呀!!又或者咁,可以講佢哋由s變到m(又或者係其中一個),咁會唔會易寫啲??anyway希望好快有下一篇啦!!

:)

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-30 04:33 PM 發表 查看引用來源

我有大綱架,會努力寫。希望你會繼續追。不過啲重口味情節就快出現,怕冇乜人接受嘛。

多謝你鼓勵,否則我就寫得再慢啲。
我當然會繼續追啦!!快啲有咩重口味嘅情節呀??好想快啲知囉!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-5-13 04:21 PM 發表 查看引用來源
第十六話、買內褲

回家後,我第一時間洗澡。之後我換上了自己的內褲,不再穿Stephy買給我的紙內褲。這刻我的精神要用在稍後的會議,就暫時沒有再想Stephy的事。

會議的進度不錯。我跟客戶道別後就立刻通知Stephy。她說她 ...
好好睇呀!!有冇第二part呢??

前往最後回覆