上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 當故事變成真實 (1月17日更新五篇;已結局)

收藏  |  訂閱
191  117.2k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-22 03:03 PM 發表 查看引用來源

有了。乜咁心急?哈哈!不過有人心急就多啲動力寫。
咁又真係好好睇吖嘛!!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-22 03:03 PM 發表 查看引用來源

有了。乜咁心急?哈哈!不過有人心急就多啲動力寫。
希望聽日有新續篇啦!!

第十一話、找Stephy

之後琳琳更用手沾上她臉上的精液,再刻意在我面前吸啜每隻手指。她問我:”我淫唔淫AR?”我說:”淫。”琳琳似呼很滿意我的答案,再問:”我賤唔賤AR?”我說:”點會呢?”豈料琳琳卻投訴:”但我想我又淫又賤WOR。”於是我笑說:”賤!好淫好賤添。”琳琳即趨前和我接吻,而且是一個歷時頗長的濕吻。然後再將面上還剩下來的精液抹到自己的肚上和胸圍下的乳房上。

琳琳問我能否給她一條毛巾和一隻杯,分別用來洗臉和潄口用。我遞兩件物件給她時問:”淨係洗面唔駛抹身?”琳琳回應:”我模仿緊你筆下嘅佩兒WOR。我陣間個上身戴住你啲精去同我老公食TEA,你會唔會覺得好正?” 琳琳竟將佩兒的淫賤行為變得再更淫賤,我忍不住叫了一聲”嘩”。

琳琳由洗手間就出來,就示意要離去。我陪她走去停車場時,琳琳在只有我倆的升降機說:”你以後就係我個姦夫WOR。”我笑而不語,琳琳捉著我的手,到升降機門打開始放開。我明白,她的意思是日後繼續和我有這種關係。那麼,Stephy呢?她還會扮演甚麼角色嗎?我想從琳琳口中知道更多有關Stephy的事,但我不知道怎樣開口。幸好是琳琳主動提起Stephy:”你想唔想我下次約你時搵埋Stephy?”我說”好”,琳琳隨即說:”咁你主動搵佢、約佢,同佢培養下感情。”我表示明白琳琳的意思後,很快兩人已到了車的旁邊。琳琳和我來一個濕吻,再在我耳邊說:”淫婦帶埋姦夫你啲精去搵老公LAR”才上車離去。

這個濕吻令我想起剛才在家中的那場性愛。我記得除了完事後那夾著精液的吻,我和琳琳沒有接過吻似的。我又想起那天Stephy瘋吻著琳琳時的表情,那樣才是既有愛、又有性興奮的吻。我這次和琳琳的短聚無疑是令我難忘,但坦白說我對她真的沒有感情。我不是說自己對Stephy有感情,但在她兩人之間,我是對Stephy有更大的興趣。所以我很快就主動找Stephy。Stephy沒有拒絕、也沒有問我為何要找她。最後由於Stephy的工作忙,我要在個多星期後才約到她當晚十時左右在她家見面。

那天晚上九時許,我到了一間甜品店拍下了菜單上的選擇傳送予Stephy。結果Stephy選擇了一碗杏仁露,我便買了兩碗杏仁露才往Stephy住處。由於之前已來過兩次,今次Stephy僅是在樓下接我。

Stephy:嘩!落雨咩?
我:就行度來時有少少雨。
Stephy:你冇遮?
我:冇AR。
Stephy:辛苦晒你買野來?
我:順路啫。
在升降機內,我們沒有說話,氣氛有少許尷尬。其實我最想知道的是為何Stephy和琳琳會找我。就算是我的作品合乎她們的口味,但也不用冒險在網上約我出來吧。而且,雖然上次琳琳就此說了兩句,但Stephy才是當初約我出來的。她會不會將事情講得清楚些呢?

我們進屋脫掉鞋子後,Stephy就說:”係琳琳叫你約我GA?”我說:”算係LAR。”同時我們在飯桌邊坐下,我準備將兩碗杏仁露拿出來。這時我見到廳中放有幾張上兩次來應該不存在的照片。有兩張是Stephy和琳琳的合照,而其他幾張都是Stephy和一個小朋友的合照。Stephy見我望著那些照片,就跟我說:”呢個係我個女來。”
甚麼?原來Stephy跟琳琳一樣,都是母親?

引用:
原帖由 viviw1 於 2021-4-22 22:26 發表 查看引用來源
希望聽日有新續篇啦!!
唔好意思。暫時變文戲為主先。

繼續努力

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-26 02:03 PM 發表 查看引用來源

唔好意思。暫時變文戲為主先。
唔緊要啦,好睇就得!!

第十二話、Stephy與琳琳

我:估唔到你同琳琳一樣都係媽媽來。真係睇唔出。咁後生!
Stephy:我地都三字頭,近四十嗰邊……
我:睇唔出。
Stephy:係BOR。其實你幾歲?
我:同你地差唔多。

Stephy沒有回應,只管吃她眼前的糖水。我們都沒有透露自己的真實年齡,似乎大家都還在保護自己。因此,太私隱的東西,我覺得暫時也不宜問了。即使對於Stephy為何身為媽媽又似是獨居,又可以與琳琳有親蜜關係,我是很有興趣的。我實在不太知道應說甚麼,正努力掙扎應怎樣延續對話時,Stephy搶先發言:”係咪琳琳叫你搵我?”

我:係AR。佢有同你講。
Stephy:有。我知你早幾日同佢做過啲乜添。
我:哦。佢都有同我講你同佢嘅關係。
Stephy:佢話我係佢情婦嘛。
我:嗯。
Stephy:其實唔只係咁。琳琳仲係我初戀。
我:初戀?
Stephy:佢大我一年。我讀大學YEAR ONE時識佢。我就追到佢。嗰時佢本來仲有個男朋友。後尾佢屋企人知道左,唔接受。琳琳畢業就的左佢去英國讀一年MASTER。咁我同佢就分開左。跟住咪自己各自結左婚。其實都冇聯絡好耐,點知早幾年我帶個女去學畫畫,竟然撞到琳琳帶佢個仔去學畫畫。我同佢又撻著返。因為咁樣,我離埋婚。而家個女喺我阿爸阿媽嗰邊住。
我:但係琳琳好似仲同緊佢老公一齊?
Stephy:係呀。我決定離婚時,琳琳有話過佢都要離。但我叫佢唔好。
我:咁你一定好愛琳琳……

之前Stephy說著她與琳琳的故事時,她都是沒有甚麼表情,淡然地說。但這一刻,她變得甜絲絲地說:”係!係超級愛添!”聽見Stephy這樣說,我終於有機會問清楚:”咁你做乜事搵我同你地咁樣?”

Stephy那甜絲絲的表情即時消失:”其實……係琳琳嘅意思。”

我:佢話係你介紹佢睇我嘅故仔BOR……
Stephy:係AR。但我冇諗過會睇到佢想搵你搞野。
我:我唔係好明。如果係琳琳嘅意思,點解係你搵我先?
Stephy:佢最想嘅係可以間中搵個男人同我地3P。我唔係太想,因為我唔覺得我可以同一個冇感情嘅人搞。所以佢叫我試下搵你睇下我有乜反應先。同埋,其實嗰日我有偷拍我同你搞野嘅情況俾琳琳睇。都係佢意思來。佢話睇我同另一個人搞,佢會覺得好正。仲有,嗰日我同你落車,我咪喺巴士站嗰度𡃶你嘅。係琳琳叫我咁做。因為佢話佢會喺附近搵個地方偷睇。
我:竟然係咁……但我估……你對我冇乜FEEL……
Stephy:你都覺呢?
我:感覺唔到你ENJOY。後尾好似想快啲完事咁。
Stephy:係。根本我就濕唔到。你記唔記得你蒙住對眼後,我行開左一陣?
我:好似係。
Stephy:我要搵返琳琳啲相自己摸自己,摸到自己夠濕先至入到……
我:咁我個款又唔夠吸引嘅。
Stephy:唔關你事。我同返琳琳一齊之後,對住前夫都冇辦法。所以離婚對佢來講都好。喺佢眼中,我係一個突然性冷感嘅女人。
我:咁嗰日你對住我都冇FEEL,又有之後嗰次?
Stephy:琳琳話試下等佢都在場,睇下我會唔會好啲。
我:好明顯你嗰日享受好多。但唔係因為我。係因為琳琳。
Stephy:係AR。琳琳都知。所以佢上次自己搵你。
我:咁佢又叫我搵你?
Stephy:佢都係想3P。想我試下同你傾下,睇下有冇FEEL……如果唔係我做乜講咁多野俾你聽。
我:咁你為左琳琳都好大犧牲下……

Stephy沒有即時回應,低頭望著那快喝完的甜品。她拿起碗子一口氣將剩下的杏仁露喝完。當她放下碗子時,我見到Stephy眼泛淚光。

引用:
原帖由 viviw1 於 2021-4-27 22:26 發表 查看引用來源
唔緊要啦,好睇就得!!
可能就快覺得唔好睇呢!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2021-4-29 10:21 AM 發表 查看引用來源

可能就快覺得唔好睇呢!
點解你覺得咁呢??被自己少少自信啦!!
其實我覺得Stephy同琳琳係一對,咁可以寫多啲佢哋嘅內心世界畢竟我都係佢哋嘅同類呀!!又或者咁,可以講佢哋由s變到m(又或者係其中一個),咁會唔會易寫啲??anyway希望好快有下一篇啦!!

:)

引用:
原帖由 viviw1 於 2021-4-29 22:27 發表 查看引用來源
點解你覺得咁呢??被自己少少自信啦!!
其實我覺得Stephy同琳琳係一對,咁可以寫多啲佢哋嘅內心世界畢竟我都係佢哋嘅同類呀!!又或者咁,可以講佢哋由s變到m(又或者係其中一個),咁會唔會易寫啲??anyway希望好快有下一篇啦!!

:) ...
我有大綱架,會努力寫。希望你會繼續追。不過啲重口味情節就快出現,怕冇乜人接受嘛。

多謝你鼓勵,否則我就寫得再慢啲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆