打左復必泰,好想去拱北屌第七個女人屎忽

收藏  |  訂閱
15  6.6k

打左復必泰,好想去拱北屌第七個女人屎忽

拱北有後花園
愛愛38D大波>莞式服務超棒>>超淫SM女王>>有後花園>價位自己傾

睇鱔稿
今日早收工特別精神搞到想dup下骨,睇下有冇相熟jc可以救下火,攞起手機搵下睇到愛愛返咗嚟,問佢又話啱啱到得閒有時間,愛愛真心服務王咁就一於搵佢聚下舊啦,位置都算幾近關口行過去好快到,上樓一入閘好熱情招呼,身高168cm又大波38D抽下水先,吹水跟住坐底同我練下,抖順條氣先再除衫褲,嗱嗱聲去洗白白同我全身洗乾淨,波推水蕭舒服完沖乾淨出去,同我抹身上床先同我按摩,又幾dup得手勢ok咖有力水穴位準,手勢好專業攰位都比佢按到鬆曬,開始調情好爽r背脊patpat,波推漫遊過水刮痧,又會用38d大波bm前後推,兜底搓下蛋蛋細佬硬曬,轉身好興奮又滑靚我揸波又啜lin,玩下38d大波漫游,錫linlin條脷同對波漫游好興奮,雙手又好溫柔挑逗又搞到我,佢都好識玩同我環吹深喉啜蛋奶袋口技正,好舒服吹到叫先停同我上套,佢就先女上一路un一路揸佢對大波,砌得好狂野轉位置好配合,點玩都咁舒服大戰咗都唔知幾耐,忍唔住發射嗰陣佢反應好有高潮感,玩到腳仔軟抖下再同我鬆下,再沖多次沖乾淨出嚟同我抹身著返衫,放低家用好態度滿意咁夠鐘走人。
(同埋可以玩后門仲有sm項目玩自己傾)今日打完復必泰,希望好快出關

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-23 13:52 發表 查看引用來源
拱北有後花園
愛愛38D大波>莞式服務超棒>>超淫SM女王>>有後花園>價位自己傾

睇鱔稿
今日早收工特別精神搞到想dup下骨,睇下有冇相熟jc可以救下火,攞起手機搵下睇到愛愛返咗嚟,問佢又話啱啱到得閒有時間,愛愛真心服務王咁 ...
有冇師兄係祖國屌過妓女屎忽窿

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

大陸外交部唔係話要打國產疫苗先可以出入大陸嗎? 你打復必泰小心唔比你入境🤣🤣

引用:
原帖由 JL0510 於 2021-3-23 14:43 發表 查看引用來源
大陸外交部唔係話要打國產疫苗先可以出入大陸嗎? 你打復必泰小心唔比你入境🤣🤣
係HK打就唔同,政府安排

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-23 14:24 發表 查看引用來源
我屌過十次屎忽,係正面如圖咁屌

七叔公好提議,下次一定要試吓,吊完再叫佢含

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-23 14:24 發表 查看引用來源
無喎! 當年囡囡幫我做毒龍鑽, 就好多次.

𨳒,你都陽萎,偉個都救吾返,係度作故仔。

老作貓!!!正七!!!

有些人不是打科興, 不是打國產疫苗
骨子裏崇洋媚外 , 不夠"忠誠愛國愛港"

凡"非愛國者"的公務員/退休公務員,絕不應該享有長糧福利

引用:
原帖由 JL0510 於 2021-3-23 14:43 發表 查看引用來源
我估打科興至比入大陸

前往最後回覆