上一頁下一頁
發新話題

我和離婚人妻的經歷,更新#23後門篇,#53剃毛篇

收藏  |  訂閱
70  57.1k

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-3-25 15:43 發表 查看引用來源
有清洗後門,用水不斷洗完先既
想再問下齋洗會洞口,還是會探入去洗

回覆 30# redtiger 的帖子

全世界最多人用果個dating app

回覆 31# zzzasd 的帖子

用花灑淝入去清洗後門

好奇有冇試過前後同時插 之前睇過啲文話女方會有充滿嘅感覺

回覆 34# kinkyb 的帖子

有試過用震蛋一路震前面,一面插後門

回覆 32# 夏天真好 的帖子

請問你講既app係咪微信呢?

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-3-25 13:44 發表 查看引用來源
後門篇

同M 試後門之前,我一直都要不斷說服同埋比心理安慰佢,係香港,真係無咩女仔肯接受玩後門,我氹左M 好多次佢先比我試,係玩後門之前,我同M去左性商店買專玩後門既潤滑油,呀M係性商店好緊張,話第一次行,咁買齊功具就上房啦 ...
想問問...
沒有理解錯的話 女生一開始時的大叫是因為疼痛?
然後在同一次的肛交中就已經因為舒服而著迷了?
是如何做到的?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-26 06:40 發表 查看引用來源

想問問...
沒有理解錯的話 女生一開始時的大叫是因為疼痛?
然後在同一次的肛交中就已經因為舒服而著迷了?
是如何做到的?
你試下咪知道囉😍

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-3-26 06:59 發表 查看引用來源
你試下咪知道囉😍
試過一次 只有疼痛而已 還有很脹很奇怪的感覺 但絕對不是快感...
勉強忍耐到老公射精而已 結束的時候說實話我痛得快要昏過去
跟你用的潤滑油有關嗎?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-26 07:33 發表 查看引用來源

試過一次 只有疼痛而已 還有很脹很奇怪的感覺 但絕對不是快感...
勉強忍耐到老公射精而已 結束的時候說實話我痛得快要昏過去
跟你用的潤滑油有關嗎? ...
一家有關啦
菊花冇分泌液
強行用JJ插 好易傷
而且要慢慢由手指開始插
2,3隻手指都接受到
先用JJ插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆