唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
15  43.5k

當然係唔覺唔覺先刺激啦⋯⋯

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 09:05 發表 查看引用來源

通常有兩個位係最好玩嘅,第一個就係落機之後喺機場度買SIM卡,之後扮晒唔識得自己整,叫嗰個人幫我哋整埋,重點係要佢開機試吓上唔上到網😏

第二個位就係喺酒店櫃檯,通常我會將個手機擺喺個櫃檯上面,之後慢慢先至開張酒店Vo ...
真係一個好方便。好似好唔覺意咁俾佢睇到

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:23 發表 查看引用來源
不過都係真人暴露刺激啲
唔係隻隻乸都肯咁同你玩㗎嘛。
就算今次肯下次又未必肯。
想玩果時又要睇佢心情,唔肯玩就無癮啦!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 02:46 發表 查看引用來源
有冇兄弟試過影相扮影其他嘢嗰陣"唔覺意"影到自己老婆走光,然後send咗出去俾friend睇,個friend睇完冇出提到但擺到明佢睇到之類嘅經驗?
我share先,我試過老婆抱住佢3個月大嘅姪女,我影個B嗰陣影埋老婆走光(露bra),之後話想 ...
講到走光一定呀嫂咁有經驗啦.. 😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:50 發表 查看引用來源
只要唔喺香港,我老婆會放好多
喺香港最放只係喺酒店房落地玻璃前面
試過有兩隻光豬豬係露台出現

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:11 發表 查看引用來源

講起外家嘅屋企人我都試過有啲收鑊,不過唔係我老婆,係我以前個ex個細妹。之前去佢屋企食飯,佢個妹就好少著低胸吊帶嗰啲嘢,通常都係普通tshirt,不過重點都係喺屋企唔會戴bra。佢屋企有隻中型狗狗,好多時我抱BB咁抱住隻狗,佢 ...
可能細妹都對你有d意思呢... 爽歪歪

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:05 發表 查看引用來源

試過喺黃金海岸酒店同埋華威酒店
我見過d人係旅輪個露台度.... 好正,勁好feel

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:38 發表 查看引用來源

個人覺得pool Villa正D
係Villa全日唔着衫都無人理啦... 仲有機會有現場觀眾

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:50 發表 查看引用來源

試過比鬼佬睇住老婆冇着衫喺泳池俾我屌
呀嫂見唔到咩?!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:07 發表 查看引用來源

佢唔知道,我一直都冇同佢講
如果佢呀嫂發現左會點呢?!

前往最後回覆