上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.1k

唔覺意暴露女友~~~

話說之前女友間中都會用Whatsapp sent D 露點相比我欣賞下,  雖然見唔到樣, 但反而更多幻想, 我通常睇完之後會將D 相搬去另外一個folder 方便管理, 之後就會download 落電腦同del.手機的相.

但Whatsapp 有個奇怪的情況, 就是會將最近相或者片放在"多媒體庫", 片就放在"全部影片" 只要打開傳相就會見到. 有一次想send 相比其他朋友, 但我忙記將之前女友的相del., 當時有男性朋友在隔離傾野, 在這的情況下打開了Whatsapp的傳相功能, 即時見到女友的兩粒"的"在手機畫面出現, 雖然只是細細張icon 相, 但都清楚睇見, 這時我用眼尾望一望朋友, 佢眼神表現應該都見到, 我當然當無事發生傳了其他相比朋友, 之後再同朋友繼續傾野.

之後諗返都幾刺激, 朋友又唔知張相是我女友, 就咁唔覺意暴露女友~~~ 唔知大家有無其他經驗分享下??

引用:
原帖由 ACT 於 2021-3-25 15:26 發表 查看引用來源
話說之前女友間中都會用Whatsapp sent D 露點相比我欣賞下,  雖然見唔到樣, 但反而更多幻想, 我通常睇完之後會將D 相搬去另外一個folder 方便管理, 之後就會download 落電腦同del.手機的相.

但Whatsapp 有個奇怪的 ...
習慣將閃卡會移到指定資料夾再加password

原本會, 但果次唔記得左~~~
引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-3-25 15:28 發表 查看引用來源

習慣將閃卡會移到指定資料夾再加password

我試過將老婆的裸照俾網友睇,最刺激係俾老婆的姐夫睇,佢話睇到姨仔的大波同閪毛,真係好刺激同興奮,

回覆 4# 10022 的帖子

最刺激當然係畀啲相熟嘅朋友睇啦尤其是係老婆都認識嘅。

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2021-3-27 08:52 發表 查看引用來源
最刺激當然係畀啲相熟嘅朋友睇啦尤其是係老婆都認識嘅。
呢d行為要大力支持🤭

l

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-27 09:28 發表 查看引用來源
呢d行為要大力支持🤭
我只係開電話做比老友聽

引用:
原帖由 10022 於 2021-3-27 07:30 發表 查看引用來源
我試過將老婆的裸照俾網友睇,最刺激係俾老婆的姐夫睇,佢話睇到姨仔的大波同閪毛,真係好刺激同興奮,
咁姐夫有冇比返佢老婆相你欣賞😁😁

回覆 1# ACT 的帖子

CHING
之前係咪O係某平台活躍架?
最近Del 哂所有post?

老婆的姐夫知道是姨仔的相? 正喎~~~
引用:
原帖由 10022 於 2021-3-27 07:30 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆