上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.3k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 11:31 發表 查看引用來源

佢停留咗係呢個階段都已經三年🤦‍♂️
其實都ok嘅,你唔覺得有時啲女人走咗光都唔知,知道俾人睇蝕咗又會嬲嬲豬或者唔開心嗰種感覺幾刺激㗎咩

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 10:56 發表 查看引用來源

個職員可能肚餓想食 mum mum...
會好High……ha.!

[attach]40050522[/attach]

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 10:56 發表 查看引用來源

個職員可能肚餓想食 mum mum...
個職員直頭想除咗老婆件衫添😏

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-29 11:37 發表 查看引用來源

呢啲情節太AV,唔夠真 冇乜代入感 😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-29 11:37 發表 查看引用來源

係咪做緊前列腺按摩 ? 扒晌度嘅係個男嚟嘅..

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 02:46 發表 查看引用來源
有冇兄弟試過影相扮影其他嘢嗰陣"唔覺意"影到自己老婆走光,然後send咗出去俾friend睇,個friend睇完冇出提到但擺到明佢睇到之類嘅經驗?
我share先,我試過老婆抱住佢3個月大嘅姪女,我影個B嗰陣影埋老婆走光(露bra),之後話想 ...
講到走光一定呀嫂咁有經驗啦.. 😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:50 發表 查看引用來源
只要唔喺香港,我老婆會放好多
喺香港最放只係喺酒店房落地玻璃前面
試過有兩隻光豬豬係露台出現

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:11 發表 查看引用來源

講起外家嘅屋企人我都試過有啲收鑊,不過唔係我老婆,係我以前個ex個細妹。之前去佢屋企食飯,佢個妹就好少著低胸吊帶嗰啲嘢,通常都係普通tshirt,不過重點都係喺屋企唔會戴bra。佢屋企有隻中型狗狗,好多時我抱BB咁抱住隻狗,佢 ...
可能細妹都對你有d意思呢... 爽歪歪

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 11:56 發表 查看引用來源

試過有兩隻光豬豬係露台出現
試過喺黃金海岸酒店同埋華威酒店

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:41 發表 查看引用來源

呢啲情節太AV,唔夠真 冇乜代入感 😂
在中國及泰國都幾多是仔同女按摩,
我識都幾條女試過,
以前5,6,日都大把C9上深圳按啦,
吾敢講全部,但3,4成找仔按是有的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆