上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.1k

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2021-3-27 08:52 發表 查看引用來源
最刺激當然係畀啲相熟嘅朋友睇啦尤其是係老婆都認識嘅。
現時女仕們風氣係喜愛暴露(不經意的暴露)佢哋嘅身材,比其他男人睇(無論識得定係陌生人),冇人睇(回頭率)就係佢哋冇吸引力(人氣旺點)……有嘅怕乜比人睇!當然要有"贊"啦!

引用:
原帖由 不毛之地 於 2021-3-25 15:28 發表 查看引用來源

習慣將閃卡會移到指定資料夾再加password
有一次夜晚返緊學嘅時候,老婆send咗張連埋樣嘅全身裸照俾我,嗰陣時我唔知道佢send啲咩俾我,我即時開咗,當時我隔離個男同學應該睇晒😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:11 發表 查看引用來源

有一次夜晚返緊學嘅時候,老婆send咗張連埋樣嘅全身裸照俾我,嗰陣時我唔知道佢send啲咩俾我,我即時開咗,當時我隔離個男同學應該睇晒😂
你老婆勾引你.....等你回家把你就地正法

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:17 發表 查看引用來源
你老婆勾引你.....等你回家把你就地正法
返到去即場帶袋當佢係泄欲工具咁屌

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:21 發表 查看引用來源
返到去即場帶袋當佢係泄欲工具咁屌
兩公婆都要帶袋?唔係嘩

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:31 發表 查看引用來源
兩公婆都要帶袋?唔係嘩
通常我哋扑嘢都唔帶袋,但如果強姦佢就會😏

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 15:36 發表 查看引用來源
通常我哋扑嘢都唔帶袋,但如果強姦佢就會😏
你直搞笑...人哋正常時先帶,你就調轉咗....話明強姦邊有空閒時間去帶袋

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-27 15:45 發表 查看引用來源
你直搞笑...人哋正常時先帶,你就調轉咗....話明強姦邊有空閒時間去帶袋
因為如果強姦唔帶袋,會整損佢

引用:
原帖由 ACT 於 2021-3-25 15:26 發表 查看引用來源
話說之前女友間中都會用Whatsapp sent D 露點相比我欣賞下,  雖然見唔到樣, 但反而更多幻想, 我通常睇完之後會將D 相搬去另外一個folder 方便管理, 之後就會download 落電腦同del.手機的相.

但Whatsapp 有個奇怪的 ...
另外仲有一個玩法,通常去外地旅行,我都會將佢連埋樣嘅裸照,做手機wallpaper

喺香港就會收斂少少,通常都會將佢啲三點式做手機wallpaper

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 16:57 發表 查看引用來源
另外仲有一個玩法,通常去外地旅行,我都會將佢連埋樣嘅裸照,做手機wallpaper

喺香港就會收斂少少,通常都會將佢啲三點式做手機wallpaper
咁...你擺張全身裸照 , 唔出樣俾我地睇吓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆