上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.2k

當然係唔覺唔覺先刺激啦⋯⋯

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 09:05 發表 查看引用來源

通常有兩個位係最好玩嘅,第一個就係落機之後喺機場度買SIM卡,之後扮晒唔識得自己整,叫嗰個人幫我哋整埋,重點係要佢開機試吓上唔上到網😏

第二個位就係喺酒店櫃檯,通常我會將個手機擺喺個櫃檯上面,之後慢慢先至開張酒店Vo ...
真係一個好方便。好似好唔覺意咁俾佢睇到

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-28 21:12 發表 查看引用來源

真係一個好方便。好似好唔覺意咁俾佢睇到
不過都係真人暴露刺激啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-28 21:23 發表 查看引用來源
不過都係真人暴露刺激啲
唔係隻隻乸都肯咁同你玩㗎嘛。
就算今次肯下次又未必肯。
想玩果時又要睇佢心情,唔肯玩就無癮啦!!

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-28 21:34 發表 查看引用來源

唔係隻隻乸都肯咁同你玩㗎嘛。
就算今次肯下次又未必肯。
想玩果時又要睇佢心情,唔肯玩就無癮啦!!
只要唔喺香港,我老婆會放好多
喺香港最放只係喺酒店房落地玻璃前面

有冇兄弟試過影相扮影其他嘢嗰陣"唔覺意"影到自己老婆走光,然後send咗出去俾friend睇,個friend睇完冇出提到但擺到明佢睇到之類嘅經驗?
我share先,我試過老婆抱住佢3個月大嘅姪女,我影個B嗰陣影埋老婆走光(露bra),之後話想俾我個friend同我啊哥睇個B幾得意就send咗去俾佢哋睇。佢哋睇完兩個都冇出聲凈係問個B係邊個同讚佢得意,但係擺到明知道佢哋冇可能睇唔到,之後每次帶老婆見佢哋嗰陣都硬係覺得佢哋𥄫緊老婆對波

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 02:46 發表 查看引用來源
有冇兄弟試過影相扮影其他嘢嗰陣"唔覺意"影到自己老婆走光,然後send咗出去俾friend睇,個friend睇完冇出提到但擺到明佢睇到之類嘅經驗?
我share先,我試過老婆抱住佢3個月大嘅姪女,我影個B嗰陣影埋老婆走光(露bra),之後話想 ...
我試過老婆抱住佢姪仔,上面春光俾妹夫睇曬😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 06:56 發表 查看引用來源
我試過老婆抱住佢姪仔,上面春光俾妹夫睇曬😂
正,你老婆知唔知?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 07:08 發表 查看引用來源

正,你老婆知唔知?
我估佢知(正常女人應該唔會唔知自己走光)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 07:10 發表 查看引用來源
我估佢知(正常女人應該唔會唔知自己走光)
佢專登俾人睇?🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆