上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 07:19 發表 查看引用來源
佢專登俾人睇?🤪
估計佢係冇心😂😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 07:10 發表 查看引用來源
我估佢知(正常女人應該唔會唔知自己走光)
其實有啲女人真係未必知,再加上喺熟人面前佢哋真係零介心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 08:31 發表 查看引用來源

其實有啲女人真係未必知,再加上喺熟人面前佢哋真係零介心
見到我個妹夫望左幾眼之後唔敢再望😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 08:35 發表 查看引用來源
見到我個妹夫望左幾眼之後唔敢再望😂
凈係見到bra定lin都見埋先?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 08:54 發表 查看引用來源

凈係見到bra定lin都見埋先?
應該見唔到 lin
佢走光程度一定冇阿嫂咁犀利

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 08:56 發表 查看引用來源

應該見唔到 lin
佢走光程度一定冇阿嫂咁犀利
Haha 原來你都有睇 😂
咁唔同,我老婆專登嘅,你老婆唔係。有時我都想聽下其他師兄講下佢哋唔係專登露嗰啲老婆, 想知佢哋啲老婆唔小心走光會有咩反應

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 09:01 發表 查看引用來源

咁唔同,我老婆專登嘅,你老婆唔係。有時我都想聽下其他師兄講下佢哋唔係專登露嗰啲老婆, 想知佢哋啲老婆唔小心走光會有咩反應 ...
如果講走光俾人昅,最記得同老婆去影婚紗相過一次,佢着咗件超低胸婚紗坐喺度俾人化妝set頭,有一個職員企喺隔離,昅住我老婆對波起碼足足15分鐘😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 09:01 發表 查看引用來源

咁唔同,我老婆專登嘅,你老婆唔係。有時我都想聽下其他師兄講下佢哋唔係專登露嗰啲老婆, 想知佢哋啲老婆唔小心走光會有咩反應 ...
外家啲家姐多數係信得你過先唔介意晌你面前走光, 如果搏命𥄫佢哋就唔會繼續俾你睇, 試過烏低抹地, 細聲話佢知走光, 點知佢話唔介意由得佢, 不過都唔好意思唯有行開視線範圍..

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 09:07 發表 查看引用來源

如果講走光俾人昅,最記得同老婆去影婚紗相過一次,佢着咗件超低胸婚紗坐喺度俾人化妝set頭,有一個職員企喺隔離,昅住我老婆對波起碼足足15分鐘😂 ...
個職員可能肚餓想食 mum mum...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 10:54 發表 查看引用來源

外家啲家姐多數係信得你過先唔介意晌你面前走光, 如果搏命𥄫佢哋就唔會繼續俾你睇, 試過烏低抹地, 細聲話佢知走光, 點知佢話唔介意由得佢, 不過都唔好意思唯有行開視線範圍.. ...
你嘅講法可能成立,曾經試過返外家食飯,佢有一個妹着吊帶連身裙,裏面咩都冇着,咁啱我坐喺梳化度,佢對住我喺前面個茶几烏低身搵嘢,結果所有嘢都比我睇晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆