上一頁下一頁
發新話題

唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
175  43.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 09:07 發表 查看引用來源

如果講走光俾人昅,最記得同老婆去影婚紗相過一次,佢着咗件超低胸婚紗坐喺度俾人化妝set頭,有一個職員企喺隔離,昅住我老婆對波起碼足足15分鐘😂 ...
婚紗入面一定唔會有bra㗎啦,啲低胸嘅婚紗一走光就一定睇到lin,我講得啱唔啱?
你老婆知唔知自己俾個職員𥄫咗咁耐先?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:01 發表 查看引用來源

婚紗入面一定唔會有bra㗎啦,啲低胸嘅婚紗一走光就一定睇到lin,我講得啱唔啱?
你老婆知唔知自己俾個職員𥄫咗咁耐先?
你講得啱裏便係咩都冇着,佢完全知道有人𥄫緊佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 10:57 發表 查看引用來源

你嘅講法可能成立,曾經試過返外家食飯,佢有一個妹着吊帶連身裙,裏面咩都冇着,咁啱我坐喺梳化度,佢對住我喺前面個茶几烏低身搵嘢,結果所有嘢都比我睇晒 ...
講起外家嘅屋企人我都試過有啲收鑊,不過唔係我老婆,係我以前個ex個細妹。之前去佢屋企食飯,佢個妹就好少著低胸吊帶嗰啲嘢,通常都係普通tshirt,不過重點都係喺屋企唔會戴bra。佢屋企有隻中型狗狗,好多時我抱BB咁抱住隻狗,佢個妹有時行過會訌個身埋嚟錫隻狗,佢一黐個身埋嚟對波就壓落我隻手到。

有時我交隻狗俾佢又或者佢交隻狗俾我,我都例牌會攝隻手埋佢對波到,經常連佢對lin都摸埋,你都咪話唔爽

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 11:02 發表 查看引用來源

你講得啱裏便係咩都冇着,佢完全知道有人𥄫緊佢
佢唔會唔開心?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:11 發表 查看引用來源

講起外家嘅屋企人我都試過有啲收鑊,不過唔係我老婆,係我以前個ex個細妹。之前去佢屋企食飯,佢個妹就好少著低胸吊帶嗰啲嘢,通常都係普通tshirt,不過重點都係喺屋企唔會戴bra。佢屋企有隻中型狗狗,好多時我抱BB咁抱住隻狗,佢 ...
曾經有一段時間我所有下屬都係女人,曾經有一個幾似沙律嘅女人(身材樣貌都有8分相似),佢同我出親去做嘢都橋住我隻手請我食波餅,諗起都覺得好正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:12 發表 查看引用來源

佢唔會唔開心?
咁佢又冇喎,可能影結婚相心情唔同啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 11:15 發表 查看引用來源

咁佢又冇喎,可能影結婚相心情唔同啲
咁你會話你老婆係屬於唔小心成日走光?定係佢其實都有少少露出癮?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:18 發表 查看引用來源

咁你會話你老婆係屬於唔小心成日走光?定係佢其實都有少少露出癮?
基本上如果佢唔係同我喺埋一齊唔會着性感衫,簡單啲講會着得好密實,係同我出街先至會着性感衫(當然唔係次次都會)。加上因為佢知道我嘅癖好,所以就算走光,都應該係唔小心或者特登配合我

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 11:22 發表 查看引用來源

基本上如果佢唔係同我喺埋一齊唔會着性感衫,簡單啲講會着得好密實,係同我出街先至會着性感衫(當然唔係次次都會)。加上因為佢知道我嘅癖好,所以就算走光,都應該係唔小心或者特登配合我 ...
佢呢啲欲拒還迎 處於有啲唔願意但又配合你嘅心態都幾正,令我諗返起啱啱同老婆一齊嗰陣嘅佢,會嘗試配合我但係又唔開心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:28 發表 查看引用來源

佢呢啲欲拒還迎 處於有啲唔願意但又配合你嘅心態都幾正,令我諗返起啱啱同老婆一齊嗰陣嘅佢,會嘗試配合我但係又唔開心
佢停留咗係呢個階段都已經三年🤦‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆