唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
6  43.5k

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 11:01 發表 查看引用來源

婚紗入面一定唔會有bra㗎啦,啲低胸嘅婚紗一走光就一定睇到lin,我講得啱唔啱?
你老婆知唔知自己俾個職員𥄫咗咁耐先?
唔一定喎,有啲鍾意戴個砵仔糕,有啲鍾意黐個乳貼 ,就算走光都未必一定睇到lin頭。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 15:44 發表 查看引用來源

36D-E唔使用砵仔糕😂
成個西瓜咁大,件婚紗會唔會包唔到,兩個西瓜分分鐘跌咗出嚟。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 15:51 發表 查看引用來源

可能講食嗰啲, 成日咁耐, 餓起嚟挖出嚟𡁻兩嘢再隊返入去收埋先.
有得用,又有得食,正呀!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-5 14:17 發表 查看引用來源
有次去沙灘玩, 沖身時順便洗埋部運動相機, 點知唔覺意按著咗, 沿路就唔覺意影咗啲嘢, cap 啲俾各位望望, 入男更衣室自然係男多, 係開始晌沖身位置隔離有件 c9, 條褲仔走咗啲位, 不過各師兄師姐唔好有太大期望, 就算 ...
非常精彩,雖然我唔係基但係都好吸引 ,如果囡囡見到一定會大嗌。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-6 09:49 發表 查看引用來源

片段老虎有睇 (雖然話偷拍更衣室有冇搞錯), 都係咁, 話啲麻甩好長呀塊包皮, 睇片唔及現場所見, 去過開眼界, 大大碌黑柴有幸見過, 未扯估計都有八至九吋, 凍肉檔嗰啲中國大大碌紅腸咁款, 見到呢啲佢就嘩嘩聲, 隊 ...
黑人嗰啲真係大大碌又長又粗,女人見到又愛又驚又想同佢做愛,但又驚比佢碌嘢插爆西。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-6 10:09 發表 查看引用來源

D菲律賓囡囡應該好Love黑棒棒!😅
星期六、日、公眾假期,見到好南亞佬溝外庸。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-6 10:25 發表 查看引用來源

個人覺得囡囡係迷迷地黑棒棒, 但唔一定係黑柴嘅黑棒, 菲律賓印度都會係黑棒, 朋友同自己年紀越大條嘢都變黑咗, 慢慢變黑亦得, 得咗.!.
唔怪得我溝唔到囡囡,因為我條棒唔夠黑,都只係啡啡把。

前往最後回覆