唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
18  43.3k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:50 發表 查看引用來源

試過比鬼佬睇住老婆冇着衫喺泳池俾我屌
有冇睇住咬咬環節 ? (咬字拆開嚟讀)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 15:44 發表 查看引用來源

36D-E唔使用砵仔糕😂
可能講食嗰啲, 成日咁耐, 餓起嚟挖出嚟𡁻兩嘢再隊返入去收埋先.

通常擺酒嗰晚係得返半條人命, 回家係大覺瞓.

有次去沙灘玩, 沖身時順便洗埋部運動相機, 點知唔覺意按著咗, 沿路就唔覺意影咗啲嘢, cap 啲俾各位望望, 入男更衣室自然係男多, 係開始晌沖身位置隔離有件 c9, 條褲仔走咗啲位, 不過各師兄師姐唔好有太大期望, 就算係鬼佬都係細細碌..

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-5 15:28 發表 查看引用來源

你咁都收藏🧐😂😂
配合題目 - 唔覺意, 因為個 file 連埋其他要嘅畫面所以仲存在.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-5 15:54 發表

非常精彩,雖然我唔係基但係都好吸引 ,如果囡囡見到一定會大嗌。
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 16:24 發表
系呀.....囡囡睇到會好興奮
片段老虎有睇 (雖然話偷拍更衣室有冇搞錯), 都係咁, 話啲麻甩好長呀塊包皮, 睇片唔及現場所見, 去過開眼界, 大大碌黑柴有幸見過, 未扯估計都有八至九吋, 凍肉檔嗰啲中國大大碌紅腸咁款, 見到呢啲佢就嘩嘩聲, 隊入去真係攞命..

搵 file 時見到張台灣溫泉酒店裸湯入面濕蒸房, 當時可能又濕又熱部機傻傻哋拍咗兩幅, 冇乜嘢睇只係到過嘅紀錄而已..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-6 09:56 發表 查看引用來源

黑人嗰啲真係大大碌又長又粗,女人見到又愛又驚又想同佢做愛,但又驚比佢碌嘢插爆西。
黑人少靚仔, 得大隻大碌未必吸引到.

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-6 10:09 發表 查看引用來源

D菲律賓囡囡應該好Love黑棒棒!😅
個人覺得囡囡係迷迷地黑棒棒, 但唔一定係黑柴嘅黑棒, 菲律賓印度都會係黑棒, 朋友同自己年紀越大條嘢都變黑咗, 慢慢變黑亦得, 得咗.!.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-6 13:46 發表 查看引用來源

唔怪得我溝唔到囡囡,因為我條棒唔夠黑,都只係啡啡把。
只係指部份人啫, 除咗黑 j 或者喜歡高大大隻靚仔有才華是旦一瓣呢, 見面都會印象行先未秤條嘢住, 師兄話溝唔到囡囡實在謙過劉謙...

前往最後回覆