充實美滿幸福自創紀念日的周末 ^^

收藏  |  訂閱
9  12.5k

YEAH!
霸到頭位啦

你個淫婦叻啦, 用力幹我都講得出口啦而家

(睇o黎你都飲o左唔少)

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-29 11:36 發表 查看引用來源

不到三瓶

我知道妳接下來會說什麼
不用說啦
現在馬上寫下去...
叻女猜到本宮心思☺️
唔好意思今日忙左成日, 會由頭到尾用心再睇一次

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-3-29 13:04 發表 查看引用來源
其實睇你篇章,你文筆都真係幾好架WOR
文筆係寫心中所想
感情細膩到好似呢位妹妹咁,寫出嚟嘅嘢衰極都有個譜囉
個人意見only 😅

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-29 18:26 發表 查看引用來源

妳也可以啊
無啦 我滿口粗言穢語, 邊夠你溫柔!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-29 14:33 發表 查看引用來源
一小時後 大廳中
我把晚飯東西收完 出來看到坐在梳化上的老公 給他泡了點茶 問他今天給他安排的晚飯質量可滿意
他說非常好 談東說西的 意在再給他一點時間恢復
他也知道接下來該要發生的事 問了我一個從來沒布談過 ...
一口氣睇晒, 首先想講一句:
頂~ 俾你玩晒啦! 又深喉又肛交, 青出於藍啦

然後再o黎個專業分析:
  • 你條友唔聲唔聲, 應該睇唔少咸片
  • 平時斯斯文文, 骨子裡其實幾淫
  • 領悟能力都幾高囉, 第二次入後面已經識得爽
  • 其實係咪bbq 未食飽啫? 要吞咁多蛋白質
  • 朴先生睇唔出都幾強大 回氣回得ok 快 (以一個唔多運動又煙又酒o既男人o黎講係好唔錯)
  • 亦有可能係jennie 姐太正太索o既關係
  • 我都同意, 呢個老婆真係完美, 我係男人都想娶你 就算係女人都想抽抽你水
  • 最後一點, 帶d 情感o既咸故好正好好睇, 繼續努力
留意到最後一行依然有個"未完待續"... 唔通仲有第三扑

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-30 09:03 發表 查看引用來源
個多小時之後 同是大廳的角落
我拿了個我最喜歡的薰衣草爉燭 兩瓶飲料
坐在牆角的大豆袋
望著遠方的小島 百家燈火 偶爾穿梭的車和小船 靠著喜歡的人肩膀 寫意極了
激情的性愛過後 這樣半躺半坐的休息 比呼呼大睡對 ...
哈! 原來已經出o左....

真係忍唔住啦...

嘩屌出埋歌舞助興添?! 唔得唔寫個服字
(我又要睇!)

個人幾中意呢集, 好感性...
時光倒流二十年果part
(唔知點解睇到歌詞果幾行仲未look落去, somehow 已經估到你梗會喊 )

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-30 10:54 發表 查看引用來源

妳不是早就看過了嗎...
我唔理! 我要睇!!

仲有 分享一下你o既果兩個新增技能

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-30 13:16 發表 查看引用來源

也用不著這樣說自己 我清楚妳的內心
妳是貪玩 喜歡刺激 但內心依然渴望浪漫完滿的愛情 沒說錯吧?

寫文章的事 同樣道理 我看過妳以前寫的東西
也許只是用詞的問題
"講樣講身材妳索過我多多聲啦 尤其係條腿!" 我 ...
你淫你有道理😆
咁韓國人有冇教你寫文章要加標點符號呢😜

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-30 12:45 發表 查看引用來源

跳舞的事下次來我家再說
我要睇你跳solo 🤩

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-1 09:45 發表 查看引用來源

我依舊是那句: 妳什麼時候願意再來 我什麼時候跳給妳看
Bingo 👏

Keep住呢個態度,佢就係我地初相識時你問過我一個問題嘅答案 😉

記住,信心,信心,信心
你係有人地會羨慕同崇拜嘅地方

😘
復活節快樂

前往最後回覆