上一頁下一頁
發新話題

所謂spa都係不外如是

收藏  |  訂閱
59  32.7k

香港的悲哀,樣樣都學得「半筒水」都無,巧立明目掠水。

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-30 06:08 AM 發表 查看引用來源
本身唔想出post點知嬲到頭都痛,不吐不快
講到明果個時間去話俾呢位jc我,點知當我冇到仲要求其塞件俾我,所謂nuru得啖笑,水床都冇張,求其捽幾下就算,做完望下個鐘只係得半個鐘,嘩你老尾呃鐘呃到咁L離譜,我唔要求佢做足 ...
十年前左右呢類士巴似係均真啲,有六十分鐘同九十分鐘甚至百二分鐘,當年嘅收費連增值服務都係五、六、七百,遇啱有啲技師放啲直頭跳埋入桶同你一齊浸可再酲多一舊,算係啱數。

大概幫襯過六、七間共十幾廿次,好彩只係遇過一間呃鐘,之後打電話剷個事頭婆,跟住再冇幫襯。

高兄唔好彩,你呢間真係揾笨。

去指壓實際的,招呼一定有保證

回覆 12# Neumann 的帖子

而家我認識的SPA收費連增值服務都係收呢個價,荃灣區五百,尖咀六至七百,但係如果玩nuru一定唔止這個價了

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-30 06:08 發表 查看引用來源
本身唔想出post點知嬲到頭都痛,不吐不快
講到明果個時間去話俾呢位jc我,點知當我冇到仲要求其塞件俾我,所謂nuru得啖笑,水床都冇張,求其捽幾下就算,做完望下個鐘只係得半個鐘,嘩你老尾呃鐘呃到咁L離譜,我唔要求佢做足 ...
多謝高兄報料. 吾熟嘅士巴場, 真系吾去了.

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-3-30 23:23 發表 查看引用來源
而家我認識的SPA收費連增值服務都係收呢個價,荃灣區五百,尖咀六至七百,但係如果玩nuru一定唔止這個價了
荃灣九成九上了年紀,只曾經幾年前幫襯過佳芙箂有件年輕大超班,可惜唔俾屌😓
尖沙咀就整體年輕啲,不過消費貴一點!

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-3-31 13:28 發表 查看引用來源

荃灣九成九上了年紀,只曾經幾年前幫襯過佳芙箂有件年輕大超班,可惜唔俾屌😓
尖沙咀就整體年輕啲,不過消費貴一點!
我瀨野呢間就係喺荃灣區,諗住近近地,就腳...

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-31 16:59 發表 查看引用來源
所以話荃灣中伏機會好大
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-31 16:59 發表 查看引用來源
邊間?可否透露?方便黑名單

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-3-31 22:41 發表 查看引用來源

邊間?可否透露?方便黑名單
當然可以,叫水spa,喺數字台都搵到,越多人抵制越好,等佢地冇咁易賺我地d血汗錢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆