所謂spa都係不外如是

收藏  |  訂閱
16  32.9k

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-30 06:08 發表 查看引用來源
本身唔想出post點知嬲到頭都痛,不吐不快
講到明果個時間去話俾呢位jc我,點知當我冇到仲要求其塞件俾我,所謂nuru得啖笑,水床都冇張,求其捽幾下就算,做完望下個鐘只係得半個鐘,嘩你老尾呃鐘呃到咁L離譜,我唔要求佢做足 ...
有啲場技師日日爆鈡,算你唔好彩了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-3-30 12:05 發表 查看引用來源
現今D囡知道ruru可以掠水,連161都問玩唔玩ruru,收多你三四舊唔好呀,我就少睇av唔會上當,睇得多上晒腦咪落搭囉!!!
nuru 最搵鳩笨柒,入洞最實際

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-3-30 23:23 發表 查看引用來源
而家我認識的SPA收費連增值服務都係收呢個價,荃灣區五百,尖咀六至七百,但係如果玩nuru一定唔止這個價了
荃灣九成九上了年紀,只曾經幾年前幫襯過佳芙箂有件年輕大超班,可惜唔俾屌😓
尖沙咀就整體年輕啲,不過消費貴一點!

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-31 16:59 發表 查看引用來源
我瀨野呢間就係喺荃灣區,諗住近近地,就腳...
所以話荃灣中伏機會好大
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 高文 於 2021-3-31 22:53 發表 查看引用來源
當然可以,叫水spa,喺數字台都搵到,越多人抵制越好,等佢地冇咁易賺我地d血汗錢!
呢間糸咪之前系川龍街,依家搬咗去兆和街?
https://t.me/xzlspa同一個集團

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-4-1 00:59 發表 查看引用來源
睇sauna台D師兄分享荃灣區好似紫xx和森X都唔錯,不過我未試過!
森泉同飛月亭應該同一班底,只試過婷婷叫OK,其他都唔掂,紫X就未試過

引用:
原帖由 高文 於 2021-4-6 22:23 發表 查看引用來源
冇搬到,一直都喺川龍街藥房隔離!
咁應該系同一個老闆開,因為啲女一樣,可能兩邊走

引用:
原帖由 kinghum2011 於 2021-5-4 15:43 發表 查看引用來源
飛月亭 初初開真係充滿驚喜, 會上隱,

依加就真係唔好咁多幻想
依家糸中女,荃灣依家都冇邊檔有後生

引用:
原帖由 kinghum2011 於 2021-5-4 15:43 發表 查看引用來源
飛月亭 初初開真係充滿驚喜, 會上隱,

依加就真係唔好咁多幻想
飛月亭系咪真係有呢件女呢?

附件

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-12 12:41 發表 查看引用來源
昨日放工去YL, 睇幾間都系大媽款. 最後屌左件40路肥婆. 跟住落茶餐廳坐. 諗下諗下, 有種好鬱悶感覺.
浪費彈藥,不如去尖沙咀屌年輕嘅,最多幾次夾埋一次過先屌

前往最後回覆