上一頁下一頁
發新話題

你會想食嗎?(男性圖)#29 #88

收藏  |  訂閱
106  25.8k

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:20 發表 查看引用來源

多謝🙏🏽 可惜 得物無所用😪

如果多人留言🤭我又唔介意下次整張 扯咗架🙈

不過應該冇乜人有興趣🤣🤣
師兄不妨 show 吓 quali, 分分鐘有 pm 收...   祝順利 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-31 14:28 發表 查看引用來源

哦, 真係家家有本難唸的經..
呢句說話真係無錯的...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-31 14:35 發表 查看引用來源

師兄不妨 show 吓 quali, 分分鐘有 pm 收...   祝順利 !
冇啦...而家188邊到搵到食吖🤣上嚟 伸吓咁姐。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-31 14:35 發表 查看引用來源

有你同我吹咗幾句 都好好架啦。多謝你👍🏽

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:31 發表 查看引用來源

哈哈,好順口喎👍🏽。個post都提過下啦... 我要自J😌
好難理解師兄景況. 實不相瞞, 我每星期都要屌閪. 否則周身吾舒服.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-31 15:36 發表 查看引用來源
好難理解師兄景況. 實不相瞞, 我每星期都要屌閪. 否則周身吾舒服.
我相反 ...每個 禮拜 我要打一次 飛機😌 否則周身唔舒服🤭

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 11:25 發表 查看引用來源
小弟,第一次出post。希望各位大大留手。🤭
事源係咁既。因為日子太耐,性生活就愈來愈少。明明身邊有一個。但要自己J😪。再咁落去都唔知點算好🤦🏽‍♂️唔開心既野 唔好提啦。🙅🏽‍♂️

其實平時我間唔中都會 修剪下啲毛 ...
咁嘅size夠曬粗龜頭又夠大, 唔敢想像師兄扯咗之後係點樣, 如果師兄心血來潮希望post番一張扯咗嘅相。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-31 16:35 發表 查看引用來源

咁嘅size夠曬粗龜頭又夠大, 唔敢想像師兄扯咗之後係點樣, 如果師兄心血來潮希望post番一張扯咗嘅相。
多謝讚賞🙏🏽🙏🏽 好吖😉我會......希望多啲人支持下。可能會再有衝動🤟🏽

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 11:25 發表 查看引用來源
小弟,第一次出post。希望各位大大留手。🤭
事源係咁既。因為日子太耐,性生活就愈來愈少。明明身邊有一個。但要自己J😪。再咁落去都唔知點算好🤦🏽‍♂️唔開心既野 唔好提啦。🙅🏽‍♂️

其實平時我間唔中都會 修剪下啲毛 ...
啲毛生翻時會成日吉到條嘢好唔舒服啊😅😅

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:50 發表 查看引用來源

我33...由拍拖到結婚12年...我從未出過去偷食...次次都係 自J。可能日子耐左...佢對我冇乜興趣掛🤷🏽‍♂️。佢唔會修毛架...一埋草咁..好亂😅
33歲正係壯年性慾旺盛,結婚前後12年,減返初初激情嗰幾年,紮炮都係少於10年。
60+嘅我比起你更加慘,除咗結婚頭兩三年有非常滿足嘅性生活之外,之後呢30幾年  數埋都唔知有冇50次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆