上一頁下一頁
發新話題

你會想食嗎?(男性圖)#29 #88

收藏  |  訂閱
106  25.8k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-1 07:04 發表 查看引用來源
啲毛生翻時會成日吉到條嘢好唔舒服啊😅😅
我又唔覺喎🤣 可能大家著既 內褲唔同🤭

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2021-4-1 10:02 發表 查看引用來源

33歲正係壯年性慾旺盛,結婚前後12年,減返初初激情嗰幾年,紮炮都係少於10年。
60+嘅我比起你更加慘,除咗結婚頭兩三年有非常滿足嘅性生活之外,之後呢30幾年  數埋都唔知有冇50次。 ...
所以真係 個個男性都有呢種問題😪

陰公...真係估唔到 冇人想睇🤣🤣
就嚟又硬到.......一個點😪

好想出下火😤😤

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 15:14 發表 查看引用來源

有你同我吹好架啦。多謝你👍🏽
吹呢家嘢搵囡幫師兄你好嘞, 我唔好呢一味......

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 16:30 發表 查看引用來源
陰公...真係估唔到 冇人想睇🤣🤣
就嚟又硬到.......一個點😪

好想出下火😤😤
呢度人流一路少, 兼做 cd-rom 多, 疫情又磨咗咁耐, 乜 mood 都冇, 街上見唔少人都有傻吓傻吓現象, 今日有單倫常命案...悲哀  !!  

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2021-4-1 10:02 發表 查看引用來源

33歲正係壯年性慾旺盛,結婚前後12年,減返初初激情嗰幾年,紮炮都係少於10年。
60+嘅我比起你更加慘,除咗結婚頭兩三年有非常滿足嘅性生活之外,之後呢30幾年  數埋都唔知有冇50次。 ...
古師兄啷貪撈思.

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 16:22 發表 查看引用來源

我又唔覺喎🤣 可能大家著既 內褲唔同🤭
師兄有冇俾朋友 (男/女) 見過條冇毛棒, 會唔會嘩嘩聲呀....咁攬勁..我曉吖 !!  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-1 19:29 發表 查看引用來源

吹呢家嘢搵囡幫師兄你好嘞, 我唔好呢一味......
吹水姐🤣🤣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-1 19:44 發表 查看引用來源

師兄有冇俾朋友 (男/女) 見過條冇毛棒, 會唔會嘩嘩聲呀....咁攬勁..我曉吖 !!  
只係敢放上嚟呢到炸....應該有男有女睇掛🤣

嘩...嘩...嘩.....咁細既🤭

回覆 29# smallfai1031 的帖子

又有啲硬硬地Tim😩
其實唔知算唔算,啲囡囡成日講果啲 咩冬菇頭 定係 大頭 呢?🤔🤔🤔

還是 細小的頭呢😢

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆