上一頁下一頁
發新話題

你會想食嗎?(男性圖)#29 #88

收藏  |  訂閱
106  25.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-3 15:18 發表 查看引用來源
哈哈,五一定架,世事無絕對的!
講到你老婆咁餓咁既🤭你交唔到功課咩?

得三吋, 都係自己j算吧啦

引用:
原帖由 驚青俊男1_ 於 2021-4-4 00:32 發表 查看引用來源
得三吋, 都係自己j算吧啦
習慣了🤟🏽

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-4 05:45 發表 查看引用來源

習慣了🤟🏽
大輝哥有冇探討過原因, 點解冇 mood 做, 有小朋友定工作太忙呢啲理由..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-4 07:54 發表 查看引用來源

大輝哥有冇探討過原因, 點解冇 mood 做, 有小朋友定工作太忙呢啲理由..
沒小朋友....日子耐左掛...可能悶咗掛。我有mood....係我老婆係炸🤷🏽‍♂️

呢個post 全部男人人夫圍爐取暖.......
我覺得短唔緊要....起馬有5'' 兼要硬....持久....有J 頭....
樣唔得就講野技巧搭救~~唔係個個女人睇外表😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-5 04:11 PM 發表 查看引用來源
我覺得短唔緊要....起馬有5'' 兼要硬....持久....有J 頭....
甘我都有常姐既要求啵~🤭

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-4 09:12 AM 發表 查看引用來源

沒小朋友....日子耐左掛...可能悶咗掛。我有mood....係我老婆係炸🤷🏽‍♂️
呢樣系好多夫妻既通病!

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-5 16:11 發表 查看引用來源
原來香港男人平均都5吋架啦😂

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-5 16:11 發表 查看引用來源
5”應該冇問題...應該都夠硬既...其他要等評價🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆