你會想食嗎?(男性圖)#29 #88

收藏  |  訂閱
16  25.8k

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 11:25 發表 查看引用來源
小弟,第一次出post。希望各位大大留手。🤭
事源係咁既。因為日子太耐,性生活就愈來愈少。明明身邊有一個。但要自己J😪。再咁落去都唔知點算好🤦🏽‍♂️唔開心既野 唔好提啦。🙅🏽‍♂️

其實平時我間唔中都會 修剪下啲毛 ...

師亨你碌粗嘢巧似生晌個 gap 上面咁......  講笑唔好介意....

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:20 發表 查看引用來源

多謝🙏🏽 可惜 得物無所用😪

如果多人留言🤭我又唔介意下次整張 扯咗架🙈

不過應該冇乜人有興趣🤣🤣
師兄為何咁愁, 正所謂有條靚𨳊, 生活無憂..

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:31 發表 查看引用來源

哈哈,好順口喎👍🏽。個post都提過下啦... 我要自J😌
師兄貴庚 ? 講到兩公婆好似五六十咁耐冇哂 mood 咁, 隻老虎唔肯陪你玩修毛 ?

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:50 發表 查看引用來源

我33...由拍拖到結婚12年...我從未出過去偷食...次次都係 自J。可能日子耐左...佢對我冇乜興趣掛🤷🏽‍♂️。佢唔會修毛架...一埋草咁..好亂😅
哦, 真係家家有本難唸的經..

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 13:20 發表 查看引用來源

多謝🙏🏽 可惜 得物無所用😪

如果多人留言🤭我又唔介意下次整張 扯咗架🙈

不過應該冇乜人有興趣🤣🤣
師兄不妨 show 吓 quali, 分分鐘有 pm 收...   祝順利 !

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 15:14 發表 查看引用來源

有你同我吹好架啦。多謝你👍🏽
吹呢家嘢搵囡幫師兄你好嘞, 我唔好呢一味......

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 16:30 發表 查看引用來源
陰公...真係估唔到 冇人想睇🤣🤣
就嚟又硬到.......一個點😪

好想出下火😤😤
呢度人流一路少, 兼做 cd-rom 多, 疫情又磨咗咁耐, 乜 mood 都冇, 街上見唔少人都有傻吓傻吓現象, 今日有單倫常命案...悲哀  !!  

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2021-4-1 10:02 發表 查看引用來源

33歲正係壯年性慾旺盛,結婚前後12年,減返初初激情嗰幾年,紮炮都係少於10年。
60+嘅我比起你更加慘,除咗結婚頭兩三年有非常滿足嘅性生活之外,之後呢30幾年  數埋都唔知有冇50次。 ...
古師兄啷貪撈思.

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 16:22 發表 查看引用來源

我又唔覺喎🤣 可能大家著既 內褲唔同🤭
師兄有冇俾朋友 (男/女) 見過條冇毛棒, 會唔會嘩嘩聲呀....咁攬勁..我曉吖 !!  

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 20:13 發表 查看引用來源

只係敢放上嚟呢到炸....應該有男有女睇掛🤣

嘩...嘩...嘩.....咁細既🤭
我意思係指更衣室溫泉嗰啲位位脫光睇到條冇毛棒...

附件

前往最後回覆