當ex 變人妻

收藏  |  訂閱
20  20.2k

回覆 10# ronnymi 的帖子

樓主,我諗應該無師兄,師妹睇到😅

引用:
原帖由 ronnymi 於 2021-4-3 11:42 發表 查看引用來源
偷偷去旅行 緊張又刺激 回想起 回味無窮台北墾丁之旅
thanks ching's story

十點早到了的士高 發覺包場玩 唯有兩個人淨飲先 不經不覺 小宝宝和我已經飲在半支烈酒 場內氣氛亦開始高脹 人來人住 當然女伴帶點醉意拉我出去舞池 我和大部份辣妹身貼身 女伴愈飄愈遠 我沉醉於台妹 忽略了她

引用:
原帖由 ronnymi 於 2021-4-3 16:47 發表 查看引用來源
十點早到了的士高 發覺包場玩 唯有兩個人淨飲先 不經不覺 小宝宝和我已經飲在半支烈酒 場內氣氛亦開始高脹 人來人住 當然女伴帶點醉意拉我出去舞池 我和大部份辣妹身貼身 女伴愈飄愈遠 我沉醉於台妹 忽略了她 ...
即住呢?可唔可以講多 d 點解佢會同你去旅行 ?

too late to watch anything. poor

回覆 13# ronnymi 的帖子

帶住人妻飯盒,點都要食咗佢,先搵其他園囡囡加餸啦。。。。笑

十點早到了的士高 發覺包場玩 唯有兩個人淨飲先 不經不覺 小宝宝和我已經飲在半支烈酒 場內氣氛亦開始高脹 人來人住 當然女伴帶點醉意拉我出去舞池 我和大部份辣妹身貼身 女伴愈飄愈遠 我沉醉於台妹 忽略了她 ... [/quote]

戰衣 無人欣賞

too late to watch anything. poor

回覆 19# ronnymi 的帖子

戰衣正吖!咁佢一定大受歡迎!😉

前往最後回覆