上一頁下一頁
發新話題

有無新討論區好似引人入性咁?

收藏  |  訂閱
96  44.7k

交叉窿貓嗰邊 po 相有限制, 呢度差不多唔理你露乜, 不過呢個 board 啲設定真係麻麻, 想 set 隱藏就任人下載, 頭像先耐人尋味, 唔係個個都可以 up 到自己想要嘅圖...呢度冇諗過佢嘅未來...唉 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-7 13:08 發表 查看引用來源
交叉窿貓嗰邊 po 相有限制, 呢度差不多唔理你露乜, 不過呢個 board 啲設定真係麻麻, 想 set 隱藏就任人下載, 頭像先耐人尋味, 唔係個個都可以 up 到自己想要嘅圖...呢度冇諗過佢嘅未來...唉 !! ...
走咗去望一下,好似都冇乜新 post , 情況同 uwant 差不多, 冇乜嘢睇。

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

可以詳細講下邊到註冊🤔

引用:
原帖由 stevekam2000 於 2021-4-7 17:44 發表 查看引用來源
可以詳細講下邊到註冊🤔
你講笑咋呀話... google 都唔識?

我反而好奇仲有無好似以前香討引板既論壇之類可以睇咁

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-7 12:46 發表 查看引用來源
竟然引到你出現😂
一直都在

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-7 16:04 發表 查看引用來源

走咗去望一下,好似都冇乜新 post , 情況同 uwant 差不多, 冇乜嘢睇。
度度都相差無幾, 好似係呢度 po 圖/片 冇乜限制咁, 或者話冇乜打理谷哂成人嘢嚟自生自滅, 設計/設定亦有待改善.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-7 19:26 發表 查看引用來源

一直都在
可借只有你搵人
人地搵唔到你😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-7 19:35 發表 查看引用來源

度度都相差無幾, 好似係呢度 po 圖/片 冇乜限制咁, 或者話冇乜打理谷哂成人嘢嚟自生自滅, 設計/設定亦有待改善.
嗯講起呢樣呢... 呢度其實係有興旺起o黎o既潛力囉
果d 限制唔介意我咁講, 真係有d on9, 都話明係成人區囉, po 個咸相露點相又如何啫,
即係只要唔犯法 - 比如咩幼齒人獸果d 同埋帶侮辱性o既之外
記得以前香討有一期換o左版主 (好似係), 呢樣唔得果樣唔得, 我記得有一次寫長篇故仔,
屌你老味要人一次過唔準分po, 大佬真係個個都咁 L 得閒一take 過寫晒先行開咩...
回覆入面吹吓水講吓其他o野又屌, 人家真係兩三日先俾人執一劑o架咋
吓吓要環繞議題發言邊q 度有咁多o野講呀
呢度議事規則寬鬆好多, 真心比較舒服
衰係衰在魔星姐姐所講咁樣, 唔俾新人註冊... 版主個腦究竟諗緊乜o既呢

嘻嘻今日粗o左少少 sor9ry!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-8 06:23 發表 查看引用來源

嗯講起呢樣呢... 呢度其實係有興旺起o黎o既潛力囉
果d 限制唔介意我咁講, 真係有d on9, 都話明係成人區囉, po 個咸相露點相又如何啫,
即係只要唔犯法 - 比如咩幼齒人獸果d 同埋帶侮辱性o既之外
記得以前香討有一 ...
妳都好少咁粗口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆