上一頁下一頁
發新話題

有無新討論區好似引人入性咁?

收藏  |  訂閱
96  44.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-8 06:23 發表 查看引用來源

嗯講起呢樣呢... 呢度其實係有興旺起o黎o既潛力囉
果d 限制唔介意我咁講, 真係有d on9, 都話明係成人區囉, po 個咸相露點相又如何啫,
即係只要唔犯法 - 比如咩幼齒人獸果d 同埋帶侮辱性o既之外
記得以前香討有一 ...
u仔同香討有D版主真係好撚煩 屌返佢地 仲好即時封acc

引用:
原帖由 glock19B2 於 2021-4-8 06:37 發表 查看引用來源

妳都好少咁粗口
訓得唔好, 有少少煩躁

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-7 23:41 發表 查看引用來源
可借只有你搵人
人地搵唔到你😂
咁又唔係人人都岩既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-8 06:23 發表 查看引用來源

嗯講起呢樣呢... 呢度其實係有興旺起o黎o既潛力囉
果d 限制唔介意我咁講, 真係有d on9, 都話明係成人區囉, po 個咸相露點相又如何啫,
即係只要唔犯法 - 比如咩幼齒人獸果d 同埋帶侮辱性o既之外
記得以前香討有一 ...
hi 其實我收到唔少叔叔pm 老實 再咁落去 收山先啦

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 10:02 發表 查看引用來源

咁又唔係人人都岩既
可能我唔岩你啦 所以搵唔到你😂

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 10:08 發表 查看引用來源

我記得你講過多數都同叔叔🤔

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-8 10:27 發表 查看引用來源
我記得你講過多數都同叔叔🤔
未夠廿歲有叔叔搵 到家下30仲係呀叔咩 呀伯啦XD

有咩地方好介紹?麻煩帶埋我走丫

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 10:08 發表 查看引用來源

講起叔叔咁就o岩啦
舊人走一個少一個, 負責人又唔知痴o左邊條根限制唔俾新人註冊,
冇新血加入補充, 咁咪愈來愈冷清囉

我以前比人扣分 删post 都唔知乜事
人地寫按摩嘢擺明廣告招客冇事   我寫工作分享 又扣分  又警告  又PM你乜乜物物  ……
啲新師兄招下人  或者文字留版面 係啲女度   又踢人走又屌   好似d女佢哋咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆