上一頁下一頁
發新話題

有無新討論區好似引人入性咁?

收藏  |  訂閱
96  44.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-8 12:33 發表 查看引用來源

講起叔叔咁就o岩啦
舊人走一個少一個, 負責人又唔知痴o左邊條根限制唔俾新人註冊,
冇新血加入補充, 咁咪愈來愈冷清囉
佢將個副版 轉咗伺服器 變為副屬有乜你就Email佢
佢有条例提到  版管不是職員  只是會員   188冇權管制佢哋

事實上有出冇入  令個谷慢慢淘汰

其實點解會整死呢度?

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-4-8 13:05 發表 查看引用來源

佢將個副版 轉咗伺服器 變為副屬有乜你就Email佢
佢有条例提到  版管不是職員  只是會員   188冇權管制佢哋

事實上有出冇入  令個谷慢慢淘汰
嗯... 你意思係 "佢" 係有意淘汰性版, 專登令佢人流慢慢減少然後自然死亡?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 11:14 發表 查看引用來源

未夠廿歲有叔叔搵 到家下30仲係呀叔咩 呀伯啦XD
可能係姐姐遇上小鮮肉🤣

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 14:50 發表 查看引用來源
其實點解會整死呢度?
冇新人 人流又少 自然冇人落廣告 冇收入

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-4-8 14:59 發表 查看引用來源
冇新人 人流又少 自然冇人落廣告 冇收入
早幾個月都有廣告,而家無埋....... 無新人,一唔記得password舊人都入唔番。

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 10:08 發表 查看引用來源

hi 其實我收到唔少叔叔pm 老實 再咁落去 收山先啦
原來你唔鐘意叔叔PM 既...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-8 14:54 發表 查看引用來源

嗯... 你意思係 "佢" 係有意淘汰性版, 專登令佢人流慢慢減少然後自然死亡?
你有無留意  當年冇乜預告就一嘢移走咗  
有好多人都斷晒連結 又登入唔到……   
好似去咗荒島咁  又有出冇入 已經等摺
老實講 就算我地大家團結繼續  多d分享 多d “互動”  總有日厭嗎?   

正等如我日日分享按摩工作  都有一日睇到冇味一樣

引用:
原帖由 sexman44264 於 2021-4-8 16:35 發表 查看引用來源
原來你唔鐘意叔叔PM 既...
有個限度 企理 陽光我會想試

但長期都係自我放棄

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-4-8 16:45 發表 查看引用來源

有個限度 企理 陽光我會想試

但長期都係自我放棄
期都係自我放棄
即係咩意思?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆