有無新討論區好似引人入性咁?

收藏  |  訂閱
9  44.8k

交叉窿貓嗰邊 po 相有限制, 呢度差不多唔理你露乜, 不過呢個 board 啲設定真係麻麻, 想 set 隱藏就任人下載, 頭像先耐人尋味, 唔係個個都可以 up 到自己想要嘅圖...呢度冇諗過佢嘅未來...唉 !!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-7 16:04 發表 查看引用來源

走咗去望一下,好似都冇乜新 post , 情況同 uwant 差不多, 冇乜嘢睇。
度度都相差無幾, 好似係呢度 po 圖/片 冇乜限制咁, 或者話冇乜打理谷哂成人嘢嚟自生自滅, 設計/設定亦有待改善.

交叉窿喵喵轉咗版面, 但規則極嚴, PO 相一犯規即死 acct.

引用:
原帖由 pinramon 於 2021-6-19 02:42 發表 查看引用來源
預期埋怨,大家多作分享啦
大部份都係玩 pm, 唔靜就奇.

引用:
原帖由 大Jasonn 於 2021-6-21 10:11 發表 查看引用來源
我都覺少少悶,CD ROM 居多,無咩人會上水吹下水
師兄個大名小弟晌 X 窿喵喵見過相同的, 但自己個舊名用唔番要用新 id 重新儲分
不過人家新科林設定似樣好多, po 圖要打大厚格遮動作位置, 乜都好, 邊度吹水大家都加油.  

引用:
原帖由 大Jasonn 於 2021-6-22 07:34 發表 查看引用來源
我都係見大家推介就去註冊咋
都係新手上路😂
原來係咁..明白 !!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-22 10:03 發表 查看引用來源
交叉窿本來都死氣沉沉,而家仲死
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-22 10:05 發表
我都想知仲有邊個論壇會熱鬧
度度都死氣沉沉分別不大, 不過交叉窿設定好啲, 邊一條有回覆登入後會有通知唔會似呢度要自己揾, 而家全世界氣氛都不佳又有監察有乜心機玩..
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-22 10:04 發表
d友点解pm而吾系帖發文?
自己感覺就生人勿近, 特別係呢個 board, 一離題隨時俾人𨳒之餘會叫你 pm 啦, 加上自己係老嘢一般年青人唔會騷你, 其他 board 情況會好啲, 呢度有啲師兄個大名晌其他 board 見過吓嘅..

交叉窿啲師兄放唔少 50 路 60 路嘅相, 勁 ! 又有兩公婆旅行啪啪短片, 邊隊邊問聽朝幾點起身...

引用:
原帖由 ks_ks 於 2021-7-26 21:33 發表 查看引用來源
而家至發現交叉窿, 但已經係新版, 舊版好多咸古想睇呀, 舊版唔再比人註冊(註完冊仲要夠分先睇到), 激死!
我只知晌新版入, 入面有 link 到舊版睇舊嘢, 如果都要夠分先睇得咁就冇法.

去貼圖區發新話題要審核, 等待中....
咁都得 ?  

前往最後回覆