點解啲人咁鍾意喺尿兜吐痰?

收藏  |  訂閱
5  1.2k

點解啲人咁鍾意喺尿兜吐痰?

都唔明白點解咁多中坑、老坑咁鍾意喺尿兜度吐痰,每次喺尿兜屙尿嘅時候總有一、兩個喺左近。差不多每一次正當屙尿屙到一半嘅時候,總係會有一個中、老坑行過嚟喺尿兜到吐一篤痰 ,之後先抆條 J 出嚟屙尿。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-7 15:51 發表 查看引用來源
都唔明白點解咁多中坑、老坑咁鍾意喺尿兜度吐痰,每次喺尿兜屙尿嘅時候總有一、兩個喺左近。差不多每一次正當屙尿屙到一半嘅時候,總係會有一個中、老坑行過嚟喺尿兜到吐一篤痰 ,之後先抆條 J 出嚟屙尿。 ...
聞臭味自然反應, 啲阿叔阿伯可能煙酒多冇運動狀態又唔好, 痰飲多自然積得快要吐出嚟, 好彩自己未到呢個狀況..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-7 15:51 發表 查看引用來源
都唔明白點解咁多中坑、老坑咁鍾意喺尿兜度吐痰,每次喺尿兜屙尿嘅時候總有一、兩個喺左近。差不多每一次正當屙尿屙到一半嘅時候,總係會有一個中、老坑行過嚟喺尿兜到吐一篤痰 ,之後先抆條 J 出嚟屙尿。 ...
依家有左口罩,班死廢老死廢中死廢青都少左吐痰

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-7 20:19 發表 查看引用來源

依家有左口罩,班死廢老死廢中死廢青都少左吐痰
同囡囡鴛鴦浴時, 我順便屙埋尿. 囡囡都有問我, 點解屙到一半時, 我都習慣吐口水.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-8 12:32 發表 查看引用來源
同囡囡鴛鴦浴時, 我順便屙埋尿. 囡囡都有問我, 點解屙到一半時, 我都習慣吐口水.
班臭雞把口只值得屎尿

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-9 13:32 發表 查看引用來源

班臭雞把口只值得屎尿
囡囡踎低屙尿時, 我見佢兩塊細唇微微張開, 水柱由佢閪窿勁射出黎, 佢又真系無吐口水.

前往最後回覆