As promised, 送給某人的 surprise

收藏  |  訂閱
16  10.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-11 08:21 發表 查看引用來源

仲可以有續寫?好呀! 😁
唔知會係咩主題咁呢😍
嘻嘻,提議鞭打主題…

唔好意思成個weekend都冇o係自己屋企, 冇電腦o係身邊唔係咁方便詳細地回覆... 可能有d 離題不過你慢慢聽...
同你講過我之前o既工作環境, 公司未擴充之前好多o野都係一腳踼o既,
我都算係閱人(cv)無數o架 寫出o黎o既o野有冇heart 我一眼睇得出
親愛的你呢篇o野絕對屬於前者, 仲係前者中o既上乘佳作!
只有兩個合理o既可能, 一係你就曉七步成詩, 好似早泄男咁隨時隨地一埋位就即刻可以爆,
一係你就真係放o左好多心思落去全力以赴做到最好

我俾未來老公仔睇過, 佢都話睇完之後要重新認識你
(信佢, 人地算唔上係咩文學專家, 好歹讀書果陣寫作都攞過好多獎o架)
後半部份女同o既性愛情節佢話冇意見, 因為實在唔識, 但前半節set 個場景set 得好靚
佢話你個人真係深不可測, 頭一次見你果陣木口木面又細膽好似咩都唔識,
傻更更+深居簡出+好易俾人呃果種同社會嚴重脫節o既小人妻 (我幫你屌o左佢o架啦)
其實內裡文舞(無錯係舞蹈o既舞) 雙全只係唔輕易表露出o黎
討論o左一陣之後得出一個結論: 初時包括我都諗唔明, 正到好似你咁o既女仔有咩可能讀u 果陣冇拍拖冇人追?
只有一個合理解釋 - 你老公低調, 其實你比佢仲要低調得多
記得之前仲o係discuss 果陣我已經係咁講你,
我話如果你唔係婚後選擇做全職人妻, 你一係就會係果種不可多得o既好partner,
如果同你對立, 你就會係一個好可怕o既對手
因為你實在太識得隱藏

所以呢, 我已經唔止一次苦口婆心咁教育你o架啦, 放膽d open d,
我唔係話你機心重, 我知你剛剛相反, 你心地超善良, 純粹只係怕, 怕得罪人怕人唔喜歡你(o既一d 舉止),
但其實真係完全百分之一百絕對冇咁o既必要囉!
好似你咁o既女人, 樣靚身材正我講過九萬幾次啦, 內在美外在美乜Q都有,
一, 我信你唔會做出一d 讓人討厭/ 嫌棄o既行為,
二, 就算有都好, 人地亦根本嬲唔落, 真o既
實情係呢, 如果你有d 自信有d 霸氣, 放鬆咁表現一下自己, 我真心覺得你會更加吸引

多謝你睇晒我d有感而發 講番個故事本身,
冇錯我的而且確係只中意俾男人搞, 粗獷咁糟質我
但妳寫得個情景真在太有氣氛太有感覺啦
實不相瞞, 真係搞到人有d 濕濕地
甚至可以咁講, 如果唔係大家都名花有主, 我難保唔會因為你一篇文章而愛上你
如果我兩條腿中間多一舊肉, 難保真係忍唔住想強姦你

你真係好可怕, 係非常非常非常之可怕......
甜果陣甜到令人患上糖尿病, 不經意流露出o黎o既性感, 男男女女都可以因此喪命

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-12 07:53 發表 查看引用來源
唔好意思成個weekend都冇o係自己屋企, 冇電腦o係身邊唔係咁方便詳細地回覆... 可能有d 離題不過你慢慢聽...
同你講過我之前o既工作環境, 公司未擴充之前好多o野都係一腳踼o既,
我都算係閱人(cv)無數o架 寫出o黎o ...
謝謝
其實我還有一個原因 喜歡回來這裡跟妳聊天
就是這裡才可以讀到妳這種詳細的回覆 是一種享受啊
我自己也是 網上論壇才覺得方便可以詳盡的將想說的話一口氣寫出來
又可以不時上來 回味對方給自己說的話

我不會將妳苦口婆心的忠告當耳邊風的
事實是老公也曾經這樣跟我說 他說他也察覺到我跟妳認識之後 性格行為上已經有了一點變化
(其實他說的 主要是我在床上的行為)

所以 不如這樣吧 妳說我該有點霸氣
那我就跟妳說 續寫該寫些什麼 比如想要什麼元素 妳就儘管開口
妳列舉出來 我接受妳的挑戰!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-12 09:23 發表 查看引用來源

謝謝
其實我還有一個原因 喜歡回來這裡跟妳聊天
就是這裡才可以讀到妳這種詳細的回覆 是一種享受啊
我自己也是 網上論壇才覺得方便可以詳盡的將想說的話一口氣寫出來
又可以不時上來 回味對方給自 ...
乖女
唔..... 想睇一個悲情小小o既故仔
可以繼續女同
有少少 sm 情節會更好 但唔係必須

(唔可以俾太多要求俾你 requirement 太多反而容易串埋益o左你 )
仲有請加返d 逗號句號, 咁樣睇得舒服d

咁樣做唔做到?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-12 10:53 發表 查看引用來源

乖女
唔..... 想睇一個悲情小小o既故仔
可以繼續女同
有少少 sm 情節會更好 但唔係必須

(唔可以俾太多要求俾你 requirement 太多反而容易串埋益o左你 )
仲有請加返d 逗號句號, 咁樣睇得舒服d  ...
好! 我接受
給我點時間想想怎麼寫

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-12 12:23 發表 查看引用來源

好! 我接受
給我點時間想想怎麼寫
咁我等你o既大作
唔急o架, 慢工出細貨

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-9 14:41 發表 查看引用來源
本故事純粹虛構
只是忽然心血來潮... 其實也是較早之前被人問及 有沒有3P的幻想
我承認是曾經有過 但只能想像 一男二女 那個一男當然是老公
另外的一個女... 不用多說了吧...
跟這位朋友聊天時經常發飛吻   ...
女女的文章少見

前往最後回覆