(疫情前往事)元朗教育路心悅玩口爆

收藏  |  訂閱
27  17.2k

(疫情前往事)元朗教育路心悅玩口爆

個日途經教育路,上去一個場(心悦),講真個場硬件好一般,不過之前有1/2個玩開下,招呼同性價比,真係好抵玩,差不多同莞式無分別,第一次上去前,都無諗住呢個場有如此服務,有小小意外,因為招牌跟本好普通。第一次只是剛經過,只系上去打聽下,咁啱係樓下遇到一個28歲左右(叫BB),幾識打扮幾白淨順眼的女仔一同上去,仲咁啱佢係個個場度做,佢一開門入去,見我企係門口,我即刻話要幫襯佢。講真,服務真的差不多幾近莞式,幾滿意。
跟手過左一排再上去,玩開的無返工,咁啱遇到一個第一日返工,乜都未太識,大約27歲左右的陀北,我就試下佢。佢真系乜都未識咁,一齊沖涼時,仲問我點玩先可以令我更舒服,佢除哂衫,我睇佢架生同手勢,我都信佢真系第一日做。
上到床我帶住佢玩,一路玩,就算基本服務上,我見佢架生真系少用,自己都玩得狼左小小!反開鮑魚系咁玩,最後我捉住佢個頭,自己條野一路抽插佢個口,完全射哂先抽返出黎,但難得佢居然一路好配合,比我口爆完仲要笑笑口,自己慢慢吐落紙巾度(收$600)。
可能因為第一日返工,乜都未識,佢只系正常收費,但完全吾熟,第一日返工,真係同熟手完全兩種味道,而且服務態度抵讚。不過無耐就疫情,個場搬埋。
過左無耐,我有日經過佐敦一個場樓下(近燒味檔),見到一個幾吸引的女仔上左去,大家有眼神接觸左一下,佢身材同樣子都好吸引我,不下以前佐敦個老相好小美人,去到個場門口,我見佢按門鐘,跟埋入去!一問之下原來個靚女叫琦琦,係黎個場探班舊姊妹,我話可吾可以試下?琦琦話:咁好啦!我落場客串。
一入去,我邊度係為按摩架,系咁抽佢水,上下其手,一拉起件衫打開個甲,成對大吊鐘木瓜奶彈出黎,難得係完全無下墮,佢對野仲系幾廷,玩玩下解佢褲頭,除左條短牛仔褲探探下,索性除埋佢底底,我見佢咁好身材有前有後,忍吾住自己伸個頭埋去真係啜佢妹妹,琦琦突然話:我訓低先啦?好!玩左一陣妹妹,佢真係有小小奶白色野流出黎,琦琦話可以屌埋,我話下次先,帶吾夠錢,卒之又係$450機餐完事。
一玩完,炒佢牌取wechat,話下次去佢主場先屌,同佢吹水,先知佢成日行山,吾怪得身材咁好。
報告完畢。
各位,而家疫情好轉,大家出來找下。

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2021-4-12 21:32 發表 查看引用來源
個日途經教育路,上去一個場(心悦),講真個場硬件好一般,不過之前有1/2個玩開下,招呼同性價比,真係好抵玩,差不多同莞式無分別,第一次上去前,都無諗住呢個場有如此服務,有小小意外,因為招牌跟本好普通。第一次只是剛經過,只系上去 ...
去屌閪帶唔夠錢?🤣🤣🤣
佢微信號是什麼?

銀龍兄,要裝定電子錢包😁

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2021-4-12 21:32 發表 查看引用來源
個日途經教育路,上去一個場(心悦),講真個場硬件好一般,不過之前有1/2個玩開下,招呼同性價比,真係好抵玩,差不多同莞式無分別,第一次上去前,都無諗住呢個場有如此服務,有小小意外,因為招牌跟本好普通。第一次只是剛經過,只系上去 ...
俾師兄講到心郁郁,琦琦個V7係咩呀?可以share嗎?

YL足仔市價, 起機3.5-4魚, 開大5.5-6魚. 90%嬸嬸, 9%姥姥. 90分鐘(實際60-75分鐘)

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-14 12:58 發表 查看引用來源
YL足仔市價, 起機3.5-4魚, 開大5.5-6魚. 90%嬸嬸, 9%姥姥. 90分鐘(實際60-75分鐘)
不是嬸嬸,真的27/28。
而佐敦個個琦琦都只是差不多26/27,以前佐敦全盛期有3/4個好惦只是24/25左右,一值keep聯絡,後來有一個復出,口爆是例行公事,仲上佢屋企玩過。

而灣仔駱克道,都有過艷遇,佢真的28歲左右,除埋褲妹妹點深探都可以,好自然第三次已經打真軍。
跟住次次黎,佢真係出真水,無得假。

有時經過,我上去睇下板,吾啱就走,不過都扮下野,話返工中,問完價一陣先來。
灣仔之前有2個新場,都係咁遇到好野,幾次晚上12:00上去,打真軍屌完,借間房訓醒第二朝早先走。

引用:
可pm WeChat 嗎

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2021-4-14 21:51 發表 查看引用來源
有時經過,我上去睇下板,吾啱就走,不過都扮下野,話返工中,問完價一陣先來。
灣仔之前有2個新場,都係咁遇到好野,幾次晚上12:00上去,打真軍屌完,借間房訓醒第二朝早先走。 ...
邊度,咩價位,謝。。

前往最後回覆