愛人結婚了 新娘不是我

收藏  |  訂閱
10  9.8k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-14 12:12 發表 查看引用來源

這是承接上一個給某人的surprise 按她的提供的元素 再推出第二集
還未寫完 只是不想讓妳久等 先睹為快而已
希望妳喜歡...

我討厭灰朦朦的冬天, 尤其是傍晚的時份。昏 ...
😩
好壓抑...
不過快D出下集😜

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-4-15 02:57 發表 查看引用來源
引版黎講,師姐文筆真係第一
同意
我仲留意到一樣o野囉
"他"同"她", "你"同"妳"
佢有個咁o既習慣, 同男人傾計果陣就 "你"/ "他", 同女人傾計就 "妳"/ "她"
我就比較是九旦冇分得咁仔細啦
條友o係佢故事d 對話入面連呢樣都表現埋出o黎
只能夠話佢真係非常細心
(雖然都仲捉到有幾個錯字, 不過無傷大雅 )

做咩寫到人一腳踏兩船o架...但又幾like 呢個新嘗試

p.s. 我不知幾專一

親愛的我忽然醒起,
不如po埋去文學區啦
就咁copy and paste過去,反正呢度都冇王管㗎啦😂

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-16 08:09 發表 查看引用來源

好的 已經發了
那這邊我就不再更新啦 可以嗎?
當然

引用:
原帖由 今日狗熊 於 2021-4-17 08:15 發表 查看引用來源
嚇死我,睇左蛇蛇咁多年婚前搞啲咁嘅嘢,好彩係故仔
哈哈哈 Jennie 姐雄厚嘅實力差D又呃多個人 😂

我地轉左過去色情文學果邊繼續玩啦,有空過去捧捧場 😉

乖女, 錫晒你

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 09:43 發表 查看引用來源

妳有聽得出我想對妳說的話嗎?
有o既, 但想再聽你直接d 講

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 11:32 發表 查看引用來源

很多很多 在上一篇其實已經開始了

我感激妳 雖然已經可以出來見面 可以聊電話 卻因為我單方面的難為情有些說話不敢直說
仍然每天回來這裡關注我的那些動向 加入我的討論

我依然記得妳很久之前的那句 "想 ...
想感動死人咩
不過全部收到晒, 我一定會記住你今日講過o既每一句說話, 每一粒字

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 14:41 發表 查看引用來源
我不能再這樣, 我不可以哭喪著臉去出席她的婚禮。難道要令她更難受嗎? 她現在需要的, 是支持, 是祝福。現在的我能給予她的, 恐怕就只剩下這些。我起來梳洗, 換好該穿的衣服, 抖擻抖擻精神, 準備出門。

來到場地, 一 ...
趙希敏 😒
虧你諗得出的

前往最後回覆