[不能說的性事] 約18壯男配約35如狼似虎女

收藏  |  訂閱
15  4.3k

約18壯男配約35如狼似虎女

我想是最強配搭,翻雲覆雨一定好刺激,有Ching有類似經驗嗎?可否分享一下

你又覺得怎樣是最強配搭呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-15 14:28 發表 查看引用來源
你又覺得怎樣是最強配搭呢?
據統計男人到18歲是性能力最高峰期,而女人到30-35經驗韻味渴求是最好的時期。
這兩個年齡層次應該是最佳配搭。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-16 08:27 發表 查看引用來源
據統計男人到18歲是性能力最高峰期,而女人到30-35經驗韻味渴求是最好的時期。
這兩個年齡層次應該是最佳配搭。
男人24吧

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-16 15:27 發表 查看引用來源
男人24吧
廿四....分鐘..??  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-16 16:32 發表 查看引用來源

廿四....分鐘..??  
廿四秒呀

回覆 4# hkg369 的帖子

有冇試過跟未夠18歲做過?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-20 14:02 發表 查看引用來源
有冇試過跟未夠18歲做過?
有無師兄, 老實答"有"?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-20 16:39 發表 查看引用來源
有無師兄, 老實答"有"?
不同年齡階層女性性愛會有何分別呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-5-5 13:48 發表 查看引用來源
不同年齡階層女性性愛會有何分別呢?
心態, 性知識, 開放程度

太後生即係十幾二十歲果陣雖然係卜卜脆
但會比較怕醜, 唔敢表現自己, 技巧冇咁好, 甚至唔清楚自己想要咩o野等等
唔係淨係話人地o架, 我自己都係大概廿六七打後先愈o黎愈淫
之前係好奇居多卦, 但技巧純熟同埋真係好中意做愛以及肯花心思去鑽研真係廿六七之後o既事

從前真係做愛就做愛, 事前事後係會用口o既, 不過係作為前戲後戲咁做囉
而家會做愛, 會失驚無神口爆佢, 會寫劇本同佢玩role play, 會玩sm,
連俾佢sm 我果陣用o既刑具都係自己出錢出力去準備埋,
連睇咸片都好, 以前心態係八同好奇同滿足刺激, 而家講誇張d 係讀書咁款去研究, 學入面d 內容再同身邊人做

前往最後回覆