上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
77  14.4k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 11:43 發表 查看引用來源

你們就是逞強 不願意承認
小弟向來廢佬自稱, 絕無逞強嘅呢.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 08:40 發表 查看引用來源
早前老公也一晚三次   
他將近四十 體型略胖 當然這些是有影響的 但我覺得更重要是氣氛
和伴侶的互動
認同。氣氛和互動是非常重要的環節。

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-4-20 17:40 發表 查看引用來源
認同。氣氛和互動是非常重要的環節。
當年"冬管"囡囡, "含, 吹, 乃, 啜, 磨, 拎, fing", 夠晒互動. 腥講果d差九班.

男人咩年紀開始弱呢???

[quote]原帖由 失常少女 於 2021-4-22 00:45 發表 查看引用來源
男人咩年紀開始弱呢??? 前輩講 55歲就會開始就下坡,但我也認識一位老人88歲都去找囡囡 開心😅😅

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-21 17:12 發表 查看引用來源
當年"冬管"囡囡, "含, 吹, 乃, 啜, 磨, 拎, fing", 夠晒互動. 腥講果d差九班.
磨, 拎, fing 是什麼?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-22 00:45 發表 查看引用來源
男人咩年紀開始弱呢???
呢個答案冇一定, 有啲後生三十幾就要食藥, 有啲花甲大叔仲硬過乜.

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 08:03 發表 查看引用來源

磨.....磨, 擰, 揈個磨
擰.....磨, 擰, 揈個擰
揈.....磨, 擰, 揈個揈  

聽講英文叫做 MORNING THING , 朝早會有乜樹幹呢 ?  

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-22 08:03 發表 查看引用來源

恕我唐突, 1995-2003年間, 師兄有否去過"bridge-head, 嘗屏, 張目頭", 試過"管色衝娘"呢?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-22 11:28 發表 查看引用來源

呢個答案冇一定, 有啲後生三十幾就要食藥, 有啲花甲大叔仲硬過乜.
同意,但一般50後大部份都開始轉弱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆