上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
77  14.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-22 11:33 發表 查看引用來源

磨.....磨, 擰, 揈個磨
擰.....磨, 擰, 揈個擰
揈.....磨, 擰, 揈個揈  

聽講英文叫做 MORNING THING , 朝早會有乜樹幹呢 ?  

真係睇到拗曬頭

磨一磨個頭
擰一擰個頭
揈一揈個頭

係咪咁嘅意思?

😅😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-22 00:45 發表 查看引用來源
男人咩年紀開始弱呢???
女人咩年紀開始弱呢???

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-19 08:40 發表 查看引用來源
早前老公也一晚三次   
他將近四十 體型略胖 當然這些是有影響的 但我覺得更重要是氣氛
和伴侶的互動
可否舉例分享一下?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-22 12:32 發表 查看引用來源
恕我唐突, 1995-2003年間, 師兄有否去過"bridge-head, 嘗屏, 張目頭", 試過"管色衝娘"呢?
為什麼一定要是 1995-2003 之間?
我不是"師兄"
"有否去過" 之後的整句說話 其實我沒有一個字能聽明白... 是什麼東西?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-22 13:31 發表 查看引用來源
可否舉例分享一下?
嗯... 我只能說我做過而又成功的經驗

首先是場景 要有點驚喜
用心的做至少一件他很看重的事
整個過程的氣氛要輕鬆 不能有催促完成的感覺
情話 - 表達自己對他的仰慕 崇拜 尊重和愛意
給他最喜歡玩意的享受
完全的將自己交給他 品味他的一切 以他的感官為最優先的考慮
兩次的射精之間要有充足的休息時間給他 (所以之前說不能有催促感覺)
休息的時間裡 也要繼續讓他有感官的刺激 但同時必須理解男生的構造
就是剛剛射完精的短時間裡一定較累 所以該安靜時就要安靜一下
挺重要的 就是這個期間 別急著穿回所有衣服

重點大概是這些吧 仔細的我就不形容了 我有分享過故事的
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70130050&extra=page%3D2

希望能幫到妳

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-4-22 13:06 發表 查看引用來源

真係睇到拗曬頭

磨一磨個頭
擰一擰個頭
揈一揈個頭

係咪咁嘅意思?

😅😅
唔使 R 哂頭, 只係星爺無厘頭文化, 凌凌漆入面 : 飛 - 係小李飛刀個飛, 刀- 係小李飛刀個刀
師兄可能好年輕, 冇睇過星爺啲無厘頭..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 08:57 發表 查看引用來源

唔使 R 哂頭, 只係星爺無厘頭文化, 凌凌漆入面 : 飛 - 係小李飛刀個飛, 刀- 係小李飛刀個刀
艾師, 如果對方系無賓州, 你點講佢地都吾會明.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 12:39 發表 查看引用來源
艾師, 如果對方系無賓州, 你點講佢地都吾會明.
九哥, 你咁說話都得嘅 ? 查實星爺都「勾」哂, 唔識都唔奇, 好似聽歌仲聽緊必圖士, 必支 時, 卡朋他, 丫爸呢類, 相信現今冇乜人識佢哋係乜水.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 08:57 發表 查看引用來源

星爺啲戲梗係睇唔少啦, 就係因為佢無厘頭, 漸漸地自己都變咗無厘頭。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-23 06:19 發表 查看引用來源

為什麼一定要是 1995-2003 之間?
我不是"師兄"
"有否去過" 之後的整句說話 其實我沒有一個字能聽明白... 是什麼東西?
係地方名稱, 當年非常出名, 係出名嘅煙花之地 (唔係真係用火燒嘅煙花), 最尾係莞式沖涼..莞 - 係東莞個莞, 希望冇理解錯, 因我冇上大陸做嘢, 聽人講嘅多(大陸車司機).

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆