上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
77  14.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-23 13:25 發表 查看引用來源

係地方名稱, 當年非常出名, 係出名嘅煙花之地 (唔係真係用火燒嘅煙花), 最尾係莞式沖涼..莞 - 係東莞個莞, 希望冇理解錯, 因我冇上大陸做嘢, 聽人講嘅多(大陸車司機). ...
艾兄, 恕我直言, 如果katiew君是沒有賓州, 點講佢都吾會明"含, 吹, 乃, 啜........."

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:30 發表 查看引用來源
艾兄, 恕我直言, 如果katiew君是沒有賓州, 點講佢都吾會明"含, 吹, 乃, 啜........."
咁講:
賓州呢,本宮相信Katie君係冇嘅
但對賓州熟悉嘅程度未必在你地任何一個人之下 😂

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-23 15:30 發表 查看引用來源
九哥你真膽大居然去撩蛇派...屎坑點燈嘅呢....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-23 19:40 發表 查看引用來源

咁講:
妳再亂說的話我要生氣了 😡 x2

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-23 19:40 發表 查看引用來源

咁講:
哈哈~有賓周嘅人都可能唔夠你清楚🤪🤪🤪

引用:

咁講:
有道理! 之前我問過一樓一囡囡, 佢比人屌過20000次, 真系乜鳩都見過, 絕對吾敢挑戰佢.

別說到我好像跟很多人做過一樣好嗎   
從頭到尾都只有一個...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-27 10:41 發表 查看引用來源
別說到我好像跟很多人做過一樣好嗎   
從頭到尾都只有一個...
最緊要你滿意! 鳩吾使多, 好鳩一條就夠.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-15 08:59 發表 查看引用來源
有Ching說一晚可以射幾次,但精液無可能甘快補充,就算有射都系乾射,並且興奮程度會大減。對嗎?
而家通常喺香港Staycation ,通常一日五次

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-27 17:11 發表 查看引用來源
而家通常喺香港Staycation ,通常一日五次
咁…堅👍👍小心放乾塘呀😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆