上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 一晚可以射幾次,有可能嗎?

收藏  |  訂閱
77  14.4k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-29 10:37 發表 查看引用來源

是乜達.....俾蛇大人揭穿小弟年齡嘅咪咪 (國語音), 老成點 .... ? 大人妳公公爺爺會唔會聽仙鳳鳴任白波, 英文就聽 BILL HALEY, 七 BERRY 呢啲, 曉唔曉呢 ?!  

點燈即係太黑要照明搵嘢, 屎坑有乜可以搵(找) ...
明天staycation, 訂了Kowloon Hotel. 去iSquare食完火鍋, 番房打個靓炮.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-30 07:09 發表 查看引用來源

梗係咪做啦屌
有一個好似係咩達到光速o既動作嘛?
男人太快唔係咩好事
唔係咁易揾到對手😅😅😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-30 13:38 發表 查看引用來源

就係因為黃金太快
褲都未除就射完
老戰士,有排都唔出嘢,不過就無咩力😅😅速度慢🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-29 17:30 發表 查看引用來源
咁…又未必,我後生時都試過一晚4次🤭🤭😜😜
勁呀師兄, 四次要分四個鐘一次, 儲成日先夠數.  

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-30 13:43 發表 查看引用來源
明天staycation, 訂了Kowloon Hotel. 去iSquare食完火鍋, 番房打個靓炮.
九哥今次記住記住記住影啲靚靚設備 (king size 大床呢啲) 俾各位師亨過目, 當然影埋啲大炮施肥過程俾我哋啲「細」嘅睇吓就更加錦上添花...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-30 13:38 發表 查看引用來源

就係因為黃金太快
褲都未除就射完
黃金只有十秒, 仲衰過咸蛋超人, 佢都有三分鐘...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-30 17:52 發表 查看引用來源

勁呀師兄, 四次要分四個鐘一次, 儲成日先夠數.  
當年廿几嵗有心有力,不過第二日疴尿都赤赤痛🤭🤭而家廿几對,無咁嘅能力...啦😜

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-30 18:00 發表 查看引用來源

黃金只有十秒, 仲衰過咸蛋超人, 佢都有三分鐘...
漫畫嘅嘢本宮其實都係半桶水
已經開始跟唔上兩位啦😂
小女子先行告退 💃

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-4-15 08:59 發表 查看引用來源
有Ching說一晚可以射幾次,但精液無可能甘快補充,就算有射都系乾射,並且興奮程度會大減。對嗎?
最多射四次

回覆 1# giraffe2 的帖子

試過一晚同女友6次,果次女友屋企冇人,而且同條女啱啱有性關係冇幾耐,仲好有新鮮感,好多嘢未玩過,所以好正!'

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆